Πρώτο ιστορικό ματς για την Αργώ σε πλέι οφ ανόδου

Αρχίζει η διαδικασία των πλέι οφ ανόδου στην Α2 βόλεϊ γυναικών (β’ ζώνη) αύριο Τετάρτη (3/4), με την Αργώ, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, καθώς τερμάτισε δεύτερη, να φιλοξενεί στις 20.00 στο κλειστό της Αγριάς την ΕΑ Λαρίσης, που κατετάγη τρίτη. Σίγουρα είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, από τη στιγμή που η βολιώτικη ομάδα μετέχει για πρώτη φορά στα πλέι οφ.
Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες, ενώ όποιος προκριθεί απ’ αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού ΟΠΑΘ Περσέας-Νέα Γενεά. Σύμφωνα με την προκήρυξη μία ομάδα θα ανέλθει στην παραπάνω κατηγορία.
Όπως αναφέρει η Αργώ σε ανάρτησή της: “Το αυριανό είναι ένα πρωτόγνωρο παιχνίδι για την ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ. Είναι η πρώτη συμμετοχή σε PLAY OFF ανόδου στην μεγάλη κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε ένα πολύ μαχητικό αντίπαλο.
Σίγουρα οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν θα απολαύσουν ένα πολύ ωραίο αγώνα ανάλογο του επιπέδου των δύο ομάδων και αυτό γίνεται για πρώτη φορά δύο ομάδες που ανήκουν στην ΕΣΠΕΚΕΛ να διεκδικούν την άνοδο”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.