Ανακοίνωσε επίσημα τον Παύλο Λάσκαρη ο Ολυμπιακός Βόλου

Επίσημα ανακοίνωσε το νέο του ποδοσφαιρικό απόκτημα, τον Παύλο Λάσκαρη, ο Ολυμπιακός Βόλου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωση «Η ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του Παύλου Λάσκαρη. Ο Παύλος γεννήθηκε στις 19/03/1996, αγωνίζεται ως αμυντικός και ανασταλτικός μέσος.

Ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από τον Φωστήρα, αγωνίστηκε στον Ηρακλή, στα Χανιά, στη Βέροια και πριν από την ομάδα μας, στο πρώτο μισό της περιόδου 2018-19 αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιγινιακού και έκλεισε τη χρονιά στην ομάδα των Τρικάλων.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Παύλο Λάσκαρη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Ο Λάσκαρης όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή του φιλικού αγώνα με τον Μακεδονικό, που θα γίνει αύριο Σάββατο στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης και είναι θέμα Γράφα αν θα χρησιμοποιηθεί. Σε ό,τι αφορά τον Ράντι είναι αρκετές μέρες στην ομάδα, δεν έπαιξε στο προηγούμενο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, αν και ήταν στο πάγκο, αλλά τώρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση.

Στα μεταγραφικά οι πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη κλείσει ένας επιθετικός και είναι θέμα ημερών η ανακοίνωσή του. Στον Ολυμπιακό Βόλου πιστεύουν ότι το ρόστερ και μ’ αυτήν την κίνηση θα έχει πολύ μεγάλη πληρότητα, που θα αγγίζει το 100%, χωρίς να αποκλείεται κάποια αποχώρηση ή κάποια προσθήκη στη συνέχεια.

Σκοπός είναι τις επόμενες δύο βδομάδες η ομάδα να δείξει βελτίωση και να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, ώστε να ριχτεί στη μάχη του θεσμού του Κυπέλλου το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου.

Στα διοικητικά, δε θα αργήσει η στιγμή που θα μάθει ο κόσμος της ομάδας το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ενώ σε ό,τι αφορά τη Νεάπολη και την κατάθεση της εγγυητικής των 30.000 ευρώ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ήδη έχουν γίνει οι απαιτούμενες κινήσεις.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.