Αναβολή στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής, δύσκολη η πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου

Αναβρασμός και παράπονα στις ομάδες της κατηγορίας

Για μία ακόμη φορά και ενώ όλα είναι ρευστά για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής, η ΕΠΟ αποφάσισε ν’ αναβάλει την κλήρωση για το πρόγραμμα, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η κλήρωση του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22 η οποία είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:00 αναβάλλεται με απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Αυτομάτως, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να έχουμε έναρξη του πρωταθλήματος στις 3 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει η τελευταία απόφαση της ΕΠΟ, μιας και ακόμη δεν έχουν καν οριστικοποιηθεί οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα! Εξάλλου ούτε η ΕΠΟ διευκρινίζει το πότε θα γίνει τελικά η κλήρωση!

Έτσι λοιπόν, από τη μία υπάρχουν ομάδες ακόμη που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στη Super League 2, από την άλλη έχουν έρθει σενάρια για άνοδο δευτεραθλητών ΕΠΣ, όπως είναι ο Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου, ενώ την ίδια στιγμή οι ομάδες που είναι δεδομένο ότι θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν ξέρουν ακόμη τους ομίλους στους οποίους θα συμμετέχουν!

Δύσκολο έως αδύνατο λοιπόν ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στις 3 Οκτωβρίου, με τις ομάδες να εκφράζουν παράπονα για το επίπεδο της οργανωτικότητας που παρατηρείται, αν και κάτι τέτοιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζει κοινός τόπος και όχι εξαίρεση…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.