Αναβολή στο Πρωτεσίλαος-Σκιάθος λόγω covid

Κανονικά τα υπόλοιπα παιχνίδια στα play out

Αναβάλλεται το Πρωτεσίλαο-Σκιάθος για τα play out της Α’ ΕΠΣΘ, λόγω κρουσμάτων covid σε ποδοσφαιριστές, αλλά όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια για την έκτη αγωνιστική, θα διεξαχθούν κανονικά, ύστερα από συντριπτική επιθυμία των ομάδων που μετέχουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΘ, αναφέρει τα παρακάτω:
«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ ανακοινώνει την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα των play out της Α’ ΕΠΣΘ ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο και Σκιάθο, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για αύριο Σάββατο, στις 15:00, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές.
Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφάσισε την αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της ΕΠΣΘ.
Επίσης η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνει την κανονική διεξαγωγή της υπόλοιπης αγωνιστικής των PLAY OUT της Α’ ΕΠΣΘ ύστερα από την συντριπτική επιθυμία της πλειοψηφίας των Σωματείων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.