Ανησυχία για την τιμωρία στον Ολυμπιακό Βόλου μετά την απώθηση του βοηθού διαιτητή

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΠ Κοζάνης

Ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΠ Κοζάνης έχει ολοκληρωθεί και ο α’ βοηθός διαιτητή Γιώργος Γιοβάνης κατευθύνεται μόνος του προς τα αποδυτήρια, όταν αντιλαμβάνεται ότι έχουν μπει άτομα στον αγωνιστικό χώρο. Έστω και αν έμεινε πίσω, ένα από αυτά τα άτομα τον πλησίασε και τον απώθησε, με αποτέλεσμα ο Γιοβάνης να βρεθεί στο έδαφος.

Όλα τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικητικοί έσπευσαν να προστατεύσουν τον α’ βοηθό διαιτητή, αλλά η ζημιά για τους «ερυθρόλευκους» έγινε και τώρα όλοι περιμένουν να δουν αν και τι τιμωρία θα προκύψει… Πάντως, είναι καλό ερώτημα πόση ήταν η αστυνομική δύναμη στο παιχνίδι (είχαν ενημερωθεί οι Αρχές για τη βαθμολογική σημασία του αγώνα λένε οι διοικητικοί).

Χωρίς αυτό βέβαια να αποτελεί δικαιολογία, τα παράπονα από πλευράς οπαδών και φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου ήταν αρκετά κατά της διαιτησίας για ένα ακόμη παιχνίδι, στη μεγαλύτερη διάρκεια αυτού, σε σημείο που ακόμη και μέλη του «ερυθρόλευκου» πάγκου ζήτησαν από ορισμένους να ηρεμήσουν στις κερκίδες, ενώ έντονος ήταν ο εκνευρισμός για τη φάση στο τέλος, που οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Μυλωνά.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.