Απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών στο final 4 της Ρόδου

Για λόγους ασφαλείας ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στο Final 4 Κυπέλλου βόλεϊ.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το επόμενο διήμερο στην Ρόδο (20-21 Απριλίου) και σε αυτή θα συμμετέχουν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Ηρακλής.

Υπό τον φόβο επεισοδίων ο κυβερνητικός παράγοντας απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη, όσο και τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων στο «σμαραγδένιο νησί».

Όπως ανακοινώθηκε από το υφυπουργείο αθλητισμού ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε «την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ & ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015», κατά την διεξαγωγή των Αγώνων Πετοσφέρισης του FINAL FOUR της Τελικής Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 20/04/2018 και το Σάββατο 21-04-2018, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας, στο Φαληράκι Ρόδου, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.