Από τη Νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου η Βιολέτα Τσομπανοπούλου

Σε μία σημαντική προσθήκη με πολλές προοπτικές εξέλιξης στο δυναμικό του τμήματος μπάσκετ Γυναικών προχωρά ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς το τμήμα έκανε γνωστό ότι η 15χρονη Βιολέτα Τσομπανοπούλου ντύνεται στα ερυθρόλευκα, με υποσχετική ενός χρόνου από τη Νίκη Βόλου.

Συγκεκριμένα, το «ερυθρόλευκο τμήμα» κάνει λόγο για δημιουργία ομάδας του μέλλοντος και προσπάθεια αξιοποίησης των μεγάλων ταλέντων της Θεσσαλίας. Η Βιολέτα Τσομπανοπούλου αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3, έχει ύψος 1.78μ και θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα του βολιώτικου μπάσκετ, με τον σύλλογο να επισημαίνει ότι η νεαρή παίκτρια θα ενισχύσει τις ομάδες Κορασίδων, νεανίδων και Γυναικών, καθώς και ότι διακρίνεται ιδιαίτερα για τα αθλητικά της προσόντα και την διεισδυτική της ικανότητα.

«Η Διοίκηση, η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι συναθλήτριές της καλωσορίζουν την Βιολέτα στον Ολυμπιακό Βόλου και ευχαριστούν τη Νίκη Βόλου για την παραχώρηση της αθλήτριας» αναφέρει το τμήμα μπάσκετ Γυναικών στη γνωστοποίηση της μεταγραφής της παίκτριας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσομπανοπούλου έχει κληθεί και έχει πάρει μέρος σε προπονήσεις του κλιμακίου Βορρά από την ΕΟΚ, ενώ έχει αποτελέσει μέλος και της Μικτής ΕΣΚΑΘ.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.