Aπόλλων Σμύρνης-ΝΠΣ Βόλος 0-0: Nα βγει η χρονιά…

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες, Απόλλων Σμύρνης και ΝΠΣ Βόλος έμειναν στο 0-0, και πλέον περιμένουν τα επόμενα παιχνίδια τους προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα να αφοσιωθούν στην επόμενη χρονιά.

Περισσότερο αγγαρεία ήταν πάντως για τον ΝΠΣ Βόλος, με τον Απόλλωνα να ψάχνει περισσότερο βαθμό ή βαθμούς και να έχει δύο καλές ευκαιρίες με τον Ιωαννίδη στο 29’ και τον Ντομίνγκες στο 35’. Ωστόσο στην πρώτη φάση η μπάλα κατέληξε άουτ και στη δεύτερη ο Γκαραβέλης επενέβη αποτελεσματικά.

Μία σπουδαία ευκαιρία καταγράφεται επίσης στους γηπεδούχους στο 86’, με τον Μπεντινέλι να σουτάρει και τον Γκαραβέλη να αποκρούει με τα πόδια.

Απόλλων Σμύρνης (Μ. Χάβος):Βέρχουλστ, Χουχούμης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Κολ (85’ Λαγός), Φερνάντεθ (93’ Ρόσσι), Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Τσιλούλης (86΄Τσαμπούρης).

ΝΠΣ Βόλος (Κ. Μπράτσος):Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75’ Τέκιο), Φεράρι, Μήτογλου (75’ Λογαράς), Σάντσες, Μπαριέντος (59′ Μπαριέντος), Κρητικός (75’Δουβίκας), Νίνης, Μαρτίνες (68’Κιάκος), Ριένστρα, Περέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.