Απόστολος Παπαδούλης: Εγκατέλειψαν τον Ολυμπιακό Βόλου

«Ο σημερινός δήμαρχος έχει εγκαταλείψει τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου, δείχνει ότι προσπαθεί να τον εκδικηθεί, οι υποδομές του καταρρέουν, ενώ τα προηγούμενα χρόνια η δημοτική αρχή δεν έβαλε ούτε μια πινελιά στις εγκαταστάσεις του.»

Αυτό επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, Απόστολος Δ. Παπαδούλης, ο οποίος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Άλλη Μεριά και συζήτησε για τα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, με τον πρόεδρό του Νίκο Τσεκούρα.
«Βλέπω», είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος, «δεκάδες παιδιά να προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου και ενώ μια αξιοπρεπής δημοτική αρχή, θα έπρεπε να κάνει τα πάντα για να τα βοηθήσει, η σημερινή δημοτική αρχή τα έχει εγκαταλείψει. Από την επόμενη των εκλογών, ως νέα δημοτική αρχή, θα κάνουμε ότι πρέπει για να στηρίξουμε την ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης και να αφαιρέσουμε τα απαράδεκτα προνόμια που απολαμβάνουν ξενόφερτα σωματεία».

Τον Απόστολο Δ. Παπαδούλη, συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Σταμπουλής Σταύρος, Οικονόμου Παναγιώτης, Καταρτζής Νίκος, Κιντά Ιωάννα, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, Καράτσαλος Γιάννης, Πορλίγκη Δώρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.