Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς του Κυπέλλου την Τετάρτη

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε με 3-0 του Τηλυκράτη Λευκάδας σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο «AEL FC Arena». Μάλιστα, οι «βυσσινί» προκρίθηκαν στους «16» του θεσμού αφού προκρίνονται από την επόμενη φάση άνευ αγώνα.

Μαζί με τους Θεσσαλούς προκρίθηκαν και τα Χανιά. Τα «δελφίνια» έκαναν σπουδαία ανατροπή επί της Κοζάνης εκτός έδρας και τώρα θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ σε έναν ενδιαφέρον κρητικό ντέρμπι.

Στην παράταση κρίθηκε το Αχαρναϊκός-Πιερικός 1-0, αλλά σ’ αυτόν τον αγώνα είχαμε παρατράγουδα, καθώς για περίπου 15 λεπτά διακόπηκε η αναμέτρηση. Ο πρώτος βοηθός του αγώνα κ. Παγουρτζής τρόμαξε από ένα δυναμιτάκι που έσκασε κοντά του και δεν τραυματίστηκε τελικά από ρίψη φωτοβολίδας, όπως αρχικά μεταδόθηκε.
Αμέσως, ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Αλατσάκης, αποχώρησε με όλη τη διαιτητική ομάδα για τα αποδυτήρια, αλλά αφού διαπιστώθηκε πως όλα ήταν εντάξει, η δράση συνεχίστηκε και το ματς πήγε στην παράταση.
Μετά από συνεννόηση των ανθρώπων των γηπεδούχων με τους φιλάθλους, εκκενώθηκε η κερκίδα που βρίσκεται κοντά στον 4ο και Α’ βοηθό, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί κανονικά η αναμέτρηση.

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της Τετάρτης (27/9)

Αχαρναϊκός – Πιερικός 1-0 παρ.

(93′ Νατσιόπουλος πεν.)

ΠΑΟ Βάρδας – Νίκη Βόλου 1-3

(82′ Παπασπηλιόπουλος / 16′ Τζιώρας πεν, 48′ Κρητικός, 90+3′ Κάσσος)

ΑΕΛ – Τηλυκράτης 3-0

(5′ Μιλτιάδης, 19′ Πεντρόζο, 25′ Παπαδόπουλος)

Κοζάνη – Χανιά 1-2

(24′ αυτογκόλ / 73′ Μπάτζιος, 87′ Τσέλιος)

*Αναβλήθηκε το παιχνίδι του Αλμωπού Αριδαίας με τον Καμπανιακό, ενώ στις 4 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το ματς του Αιγάλεω με τον Διαγόρα Ρόδου (16.00).

Το αυριανό (28/9) πρόγραμμα

Δύο αγώνες διεξάγονται αύριο Πέμπτη (28/9) στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο δημοτικό γήπεδο Παραλίας (16.00) η Καλαμάτα υποδέχεται την Καλλιθέα, ενώ στο γήπεδο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος» (16.00), ο Αστέρας Καισαριανής θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.