Από το 3-0 στο 3-3 Απόλλων Σμύρνης και ΝΠΣ Βόλος

Πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΝΠΣ Βόλος και τελικά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με 3-3 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σκορ 3-0.

Με μία εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα στο 5’ που έστειλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, και μία διπλή ευκαιρία του Μπεντινέλι ένα λεπτό αργότερα, με τον Γκαραβέλη να αποκρούει την πρώτη προσπάθεια του Βραζιλιάνου ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, με τον ΝΠΣ Βόλος να ζητάει πέναλτι στο 36’ σε χέρι του Κολ, χωρίς ωστόσο να δίνεται κάτι από τον διαιτητή, που εξέτασε τη φάση στο VAR.

Στο βίντεο κρίθηκε και το τέρμα που σημείωσε ο Τσιλούλης στο 43’, με τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης να σκοράρει και τον Χουχούμη που έβγαλε την ασίστ να ελέγχεται για οφσάιντ. Τελικά ο διαιτητής πήγε στο VAR και έκρινε ότι το τέρμα μετράει, με αποτέλεσμα να γίνει σ’ εκείνο το σημείο το 1-0 και τις δύο ομάδες να πάνε με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Γκαραβέλη από πλευράς ΝΠΣ Βόλος να πραγματοποιεί μία σπουδαία απόκρουση στην προσπάθεια του Μπεντινέλι στο 47’, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο Απόλλων Σμύρνης έκανε το 2-0, όταν ο Ιωαννίδης σε εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά, ο Φεράρι έδιωξε πριν η μπάλα πέρασει τη γραμμή, ο Ντομίνγκες πήρε το «ριμπάουντ» και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Oι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 54’ ο Μπεντινέλι κέρδισε τον πέναλτι αφού ανατράπηκε από τον Δημόπουλο και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεσή του. Αρχικά ο Γκαραβέλης απέκρουσε, ωστόσο ο παίκτης του Απόλλωνα έγινε ξανά κάτοχος της μπάλας και σκόραρε για το 3-0.  Στη συνέχεια ο Δουβίκας στο 60’ έκανε το 3-1 με κεφαλιά δίνοντας ανάσα στον ΝΠΣ Βόλος, ενώ στο 79’ ο Μπαρτόλο έκανε το 3-2 μετά από κόρνερ του Νίνη και κεφαλιά του Ουάρντα.

Τελικά, ο ΝΠΣ Βόλος ισοφάρισε σε 3-3 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ροντρίγκο Κολόμπο. Ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα, ο Μπαρτόλο πάσαρε και ο συμπαίκτης του μόνος μέσα στην αντίπαλη περιοχή σκόραρε για να δώσει στον ΝΠΣ τον βαθμό της ισοπαλίας.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Ντομίνγκεζ, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης (75’ Τσαμπούρης), Φατιόν, Κολ (75’ Φερντάντεζ), Τσιλούλης (59’ Σλίβκα), Μπεντινέλι (83’ Μουνιέ), Ιωαννίδης.

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Κολόμπο, Μήτογλου (50’ Νίνης), Κιάκος (50’ Γέντρισεκ), Ριένστρα, Ουάρντα, Μαρτίνες (70’ Μπαρτόλο), Περέα, Δουβίκα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.