Αρης και Παναθηναϊκός στους οκτώ του Κυπέλλου

Οι παίκτες του Αρη πανηγυρίζουν την πρόκριση

Αρης και Παναθηναϊκός πέρασαν στους οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο Κλ. Βικελίδης μετά το 1-1 του κανονικού αγώνα και της παράτασης (58’ Μορόν-45’+1’ Γκατσίνοβιτς) Άρης και ΑΕΚ πήγαν στα πέναλτι (0-0 το πρώτο ματς). Εκεί ο Κουέστα απέκρουσε τα πέναλτι των Βίντα και Πόνσε και με τον Βερστράτε να είναι εύστοχος στην καθοριστική εκτέλεση ο Αρης πήρε το εισιτήριο. Η ομάδα του Μάντζιου θα παίξει στα προημιτελικά με τον νικητή του αγώνα Νίκη-Λεβαδειακός.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια (106’ Φεράρι), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (38’ Ρόουζ), Ντουκουρέ (53’ Ζαμόρα), Τζούρασεκ (90’+1’ Βερστράτε), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (54’ Φετφατζίδης), Μορόν

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (62’ Πήλιος), Μήτογλου, Βίντα, Ρότα (74’ Αραούχο), Γιόνσον, Άμραμπατ (83’ Πισάρο), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (106’ Φαν Βέερτ), Μάνταλος (83’ Φερνάντες), Τσούμπερ (74’ Πόνσε).

Στο Καραϊσκάκης σε 120 λεπτά καμία από τις δύο ομάδες στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός δεν σκόραρε και στα πέναλτι ο Μλαντένοβιτς και ο Καρβάλιο νικήθηκαν στο πέμπτο πέναλτι από Πασχαλάκη και Λοντίγκιν. Το επόμενο που χάθηκε ήταν του Καμαρά με το σκορ στο 6-7, με τον Γάλλο παίκτη να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ και τους πράσινους να πανηγυρίζουν, έχοντας πλέον ν’ αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο στην επόμενη φάση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Μπιανκόν (115′ Ιμπόρα), Ορτέγκα, Έσε (100′ Καρβάλιο), Αλεξανδρόπουλος (63′ Ποντένσε), Καμαρά, Μασούρας (90+1′ Γιόβετιτς), Φορτούνης (115′ Βρουσάι), Ναβάρο (106′ Ζέλσον Μαρτίνς)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ (90+6′ Μλαντένοβιτς), Κώτσιρας, Βιλένα (66′ Πέρεθ), Μπερνάρ (67′ Ζέκα), Μαντσίνι (105′ Μαντσίνι), Βέρμπιτς (90+8′ Αϊτόρ), Μπερνάρ, Σπόραρ (105′ Ακαϊντίν).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.