Άθλος για τη Νίκη Βόλου, πρώτη στο πανελλήνιο κολύμβησης

Έναν πραγματικό άθλο κατάφερε η Νίκη Βόλου, που στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης στις κατηγορίες παμπαίδων-παγκορασίδων, που διεξήχθη από την Πέμπτη μέχρι σήμερα Κυριακή (17/7) στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος» κατόρθωσε να πάρει την πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, καθώς συγκέντρωσε 267 βαθμούς έναντι 174 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η Νίκη ήταν ασυναγώνιστη και φυσικά πρώτη στα κορίτσια και 7η στα αγόρια, ενώ και στη συνολική βαθμολογία πρώτευσε, κερδίζοντας 6 χρυσά μετάλλια, 13 ασημένια και 2 χάλκινα, έχοντας παράλληλα και πολλές συμμετοχές σε τελικούς. Συμμετείχε δε με 28 αθλητές στο Πανελλήνιο και υπερίσχυσε συλλόγων όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς και ο Παναθηναϊκός, πετυχαίνοντας κάτι ασύλληπτο.

Ουσιαστικά το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την επόμενη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, θα γίνουν οι αγώνες Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νεανίδων, στους οποίους, εφόσον μετράει αθροιστικά η βαθμολογία με το πρωτάθλημα του Βόλου, η Νίκη δεν πρόκειται τουλάχιστον να χάσει τον τίτλο του καλύτερου επαρχιακού συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.