Η διοίκηση του Ίωνα ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Χρήστου Καλογερόπουλου, με τον αθλητή να έχει ήδη παίξει στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Αναλυτικά:
“Ο Α.Σ. Ίωνας Βόλου ανακοινώνει την επιστροφή του αθλητή Χρήστου Καλογερόπουλου στην ομάδα μας. Τα λόγια για την ποιότητα του Χρήστου ως αθλητή και ως ανθρώπου είναι περιττά. Αγωνίστηκε στην ομάδα μας για τρεις σεζόν από το 2021 έως το 2024 αποτελώντας έναν αθλητή ορόσημο για τις επιτυχίες του συλλόγου μας. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε στην ομάδα της Αγριάς, αποτελώντας και εκεί μια σημαντική μονάδα βοηθώντας την στις επιτυχίες της.
Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση της Αγριάς για την παραχώρηση του αθλητή. Καλώς ήρθες Χρήστο πίσω και ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.
















