Μποτσιβάλης: Η πόρτα είναι ανοικτή σε επενδυτές

Το ότι η πόρτα είναι ανοικτή για τον κ. Κουφιδάκη και για επενδυτές, αλλά όχι για τον κ. Τσιμπανάκο, με τον οποίον διαφωνεί, τόνισε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Πρωινή προπόνηση του Sport Fm 89.5.

Αρχικά για το αποτέλεσμα της Γ.Σ. της Τετάρτης ο κ. Μποτσιβάλης επισήμανε:

«Το θεωρούσα δεδομένο ότι θα αναλάβω. Σήμερα είναι μία καινούρια μέρα και ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινά δυνατά και με όλον τον κόσμο μαζί».

Για τη δήλωση Τσεκούρα ότι θα επιχειρήσει να συνομιλήσει εκ νέου με τον κ. Κουφιδάκη:

«Εγώ έχω ανοικτή την πόρτα μου για όλον τον Βόλο. Πέρσι είχαμε πολλούς δυνατούς επιχειρηματίες κοντά μας και φέτος τους θέλουμε πάλι. Δεν υπάρχουν διαφορές με κανέναν».

Για το Πανθεσσαλικό:

«Θα το ζητήσουμε, αλλά πρέπει να έχουμε στα χέρια κάτι υπογεγραμμένο, για να το ανακοινώσουμε».

Για την κίνησή του στη Γ.Σ. να δηλώσει ότι παραιτείται, όταν ο κόσμος πίεζε να δώσει τα χέρια με τους Κουφιδάκη και Τσιμπανάκο:

«Ήταν μία κίνηση μέσα από τα βάθη της ψυχής μου. Εφόσον ζητούσε ο κόσμος να συμπορευτώ με τον κ. Τσιμπανάκο, το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να μείνω απλώς ένα μέλος στον Ολυμπιακό Β. και να προχωρήσουν αυτοί μπροστά. Ο κόσμος έλεγε “ενωθείτε”, αλλά δεν μπορούσαμε να ενωθούμε. Ποτέ δε μαλώσαμε με τον κ. Τσιμπανάκο, απλώς διαφωνήσαμε».

Για το αν θα σκεπτόταν να ξαναρίξει γέφυρες με τον κ. Τσιμπανάκο:

«Δε θέλω να γυρνάμε στα παλιά με τίποτα. Όταν λέω ότι είναι ανοικτή η πόρτα, εννοώ για επενδυτές».

Για τον Μιχάλη Ζιώγα:

«Όταν δεν υπάρχει κάτι γραπτό, δε θέλω να μιλάω. Έχουμε σχεδόν συμφωνήσει. Μέσα στη βδομάδα, θα το έχουμε τελειώσει. Μιλάμε και με παίκτες. Εφόσον είχαμε τη Γ.Σ., δεν μπορούσα να προχωρήσω σε καμία υπογραφή, για να μην εκτεθούμε μετά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.