Champions League: Πρεμιέρα με τα «λιοντάρια της Λισσαβόνας» για Θρύλο

Tο ταξίδι στα… αστέρια ξεκινά από σήμερα για τον πρωταθλητή Ελλάδας, που ύστερα από απουσία ενός έτους ρίχνεται ξανά στις μάχες του Champions League, μετέχοντας πάντως στο δυσκολότερο γι΄ αυτόν όμιλο από τότε που θεσπίστηκε το ισχύον σύστημα διοργάνωσης.
Η ταυτόχρονη παρουσία των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους περιορίζει αυτόματα τη φιλοδοξία του Ολυμπιακού στην κατάκτηση της τρίτης θέσης, που θα διασφαλίσει την ευρωπαϊκή περιπέτεια και πέραν του Δεκεμβρίου, μέσω του Europa League.
Για να τα καταφέρει θα πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, απέναντι στην οποία, πάντοτε θεωρητικά, θα δώσει τη μάχη του.
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν απόψε απέναντι στους Ίβηρες, τους οποίους υποδέχονται στο ««Γ. Καραϊσκάκης» στοχεύοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αυξήσουν από την πρώτη αγωνιστική τις πιθανότητες κατάκτησης του στόχου τους.
Ο Μπέσνικ Χάσι, πάντως, θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του από την πίεση, υπογραμμίζοντας πως «δεν έρχεται αύριο το τέλος του κόσμου. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο υπάρχουν άλλες πέντε αγωνιστικές στην συνέχεια. Οπότε δεν μπορούμε να πούμε πως το αυριανό ματς είναι τελικός».
Όσο για το πώς θα παίξει; «Σίγουρα θα είμαστε πιο αμυντικοί και διαφορετικοί απ΄ ό,τι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλή και συμπαγή άμυνα και να βρούμε πως θα κάνουμε τη διαφορά».

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (12/9, 21:45):
1ος όμιλος
Μπενφίκα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Βασιλεία
2ος όμιλος
Μπάγερν-Άντερλεχτ
Σέλτικ-Παρί Σεν Ζερμέν
3ος όμιλος
Τσέλσι-Καραμπάγκ
Ρόμα-Ατλέτικο Μαδρίτης
4ος όμιλος
Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους
Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.