Χιώτης: «Ασαφείς οι αποφάσεις για τον Αθλητισμό»

Έχοντας διατελέσει σε καίριες θέσεις στον ελληνικό Αθλητισμό και ειδικότερα στο στερέωμα του Στίβου, ο πρόεδρος του ΓΣ Βόλου, Αντώνης Χιώτης, τοποθετήθηκε μέσω social media για το «λουκέτο» στην αθλητική δραστηριότητα, και κάνει λόγο για ασαφεί;ς αποφάσεις από πλευράς κυβέρνησης.

«Εκεί πού μετά από πολύ ταλαιπωρία και εμπόδια από ασυνεννοησία φορέων, καταφέραμε να μπούμε σε ένα ρυθμό προπονήσεων και δουλειάς, πάλι μπροστά μας το κλείσιμο. Φυσικά και δεν αδιαφορούμε για την υγεία μας,των Αθλητών μας και των συνανθρώπων μας. Θεωρούμε όμως ότι οι αποφάσεις για τον Αθλητισμό είναι πολύ ασαφείς και στοχευμένες, ειδικά στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο το μήνυμα που στέλνει είναι ότι κανείς δεν θα πρέπει να το βάλει κάτω και να εγκαταλείψει την προσπάθεια. «Εμείς θα παραμείνουμε στις επάλξεις, πάντα ευχόμενοι να τελειώσει αίσια αυτός ο Εφιάλτης και να επανέλθει η κοινωνία μας σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Να είμαστε όλοι υγιείς, καλό κουράγιο» αναφέρει επίσης ο πρόεδρος του ΓΣ Βόλου.!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.