Χωρίς προβλήματα η Νίκη με Πρωτέα Γρεβενών

Η προετοιμασία της Νίκης για το πρώτο ματς και πλέον καθοριστικό με τον Πρωτέα Γρεβενών για τα πλέι άουτ στον 2ο όμιλο της National League 1 ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή (5/4) το μεσημέρι, κυλώντας όλη τη βδομάδα χωρίς προβλήματα.

Οι γνωστοί 11 (Κρίπτσι, Βλαχογιάννης, Βρεττάς, Κουτίνας, Κωστούλας, Γυφτάκης, Στύλλας, Μισαηλίδης, Σούκερας, Μπουντούρης, Σαββίδης) είναι διαθέσιμοι, με τον Οικονομίδη μετά από έναν ολόκληρο γύρο να επιστρέφει στις προπονήσεις συντηρητικά, δείχνοντας ότι έχει αποθεραπευθεί μετά τη μερική ρήξη μηνίσκου, την οποία αντιμετώπισε με ενδυνάμωση και φυσικοθεραπεία, αποφεύγοντας το χειρουργείο.

Ο υψηλόσωμος πλέι μέικερ πάντως δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί αύριο Σάββατο (6/4) και θα φανεί την επόμενη βδομάδα, που πιθανόν να μπει σε κανονικούς ρυθμούς αν θα μπορεί να υπολογίζεται.

Πάντως, για τη θέση του πλέι μέικερ ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης φάνηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς την περασμένη βδομάδα ότι έχει έτοιμο τον Ραφαήλ Στύλλα, που έλειψε λόγω στρατιωτικής θητείας και τραυματισμού για μεγάλο διάστημα.

Το ματς Νίκη-Πρωτέας Γρεβενών θα διευθύνουν οι Δέλλας-Αγραφιώτης-Ηλιόπουλος και κομισάριος θα είναι ο κ. Μόρφης.

Θυμίζουμε ότι στην κανονική διάρκεια η Νίκη τερμάτισε 10η με ρεκόρ 5-15 και ο Πρωτέας Γρεβενών 11ος με 2-18, γι’ αυτό και οι κυανόλευκοι έχουν πλεονέκτημα έδρας, ενώ η βολιώτικη ομάδα έχει κερδίσει δύο φορές τους Γρεβενιώτες στην κανονική διάρκεια.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.