Χωρίς Βρεττά και Στύλλα με το δυνατό Ληξούρι το πρωί της Κυριακής η Νίκη

Επιστρέφει ο Βρεττάς
Για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών

Μία ομάδα που, αν και νεοφώτιστη, έχει πιο ακριβό και ποιοτικό ρόστερ θεωρητικά από την ίδια, αντιμετωπίζει η Νίκη το πρωί της Κυριακής (28/10) στις 11.30 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, τον ΝΕΟ (Ναυταθλητικό Εκπολιτιστικό Όμιλο) Ληξουρίου για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Το ματς γίνεται την Κυριακή το πρωί για συγκοινωνιακούς λόγους, με την ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη να έχει δύσκολο έργο στην προσπάθειά της για την πρώτη νίκη μετά τις δύο ήττες με μονοψήφιες διαφορές. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχασαν στην πρεμιέρα στην Αθήνα από τον Πανελλήνιο στα τελευταία δευτερόλεπτα και νίκησαν στις λεπτομέρειες τη Νήαρ Ηστ στην έδρα τους.

Η Νίκη δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Βρεττά, που υπέστη τελικά θλάση στον τετρακέφαλο στο προηγούμενο παιχνίδι στη Λιβαδειά με τον Εθνικό, αλλά και τον Στύλλα, που δεν κατάφερε να πάρει άδεια από τον στρατό.

Σε ανακοίνωση της Νίκης αναφέρεται: “Η Νίκη Βόλου επιστρέφει στην έδρα της με πρωινό παιχνίδι, καθώς αυτή την Κυριακή (29/10, 11:30) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, αντιμετωπίζει την πολύ δυνατή ομάδα του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου.

Σε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ομίλου, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.
-Γενική είσοδος: 5 ευρώ
-Στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται κάρτες διαρκείας
-Κάτοχοι καρτών διαρκείας και παιδιά έως 14 ετών εισέρχονται δωρεάν
-Οι αθλητές της ακαδημίας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από ειδικά διαμορφωμένη παιδική κερκίδα”.

Το πρόγραμμα

της 3ης αγωνιστικής

Β’ Εθνική/2ος όμιλος

Σήμερα 28/10

Γρεβενών 16.00

Πρωτέας Γρ.-Εθνικός Πειραιώς

Ιωαννίνων (Ν) 17.00

Βίκος Ιωαννίνων-Εθνικός Λιβαδειάς

Νήαρ Ηστ 17.00

Νήαρ Ηστ-Σοφάδες

Πανελληνίου 17.00

Πανελλήνιος-Αίολος Αγυιάς

Κυριακή 29/10

Ν. Ιωνίας 11.30

Νίκη Βόλου-ΝΕΟ Ληξουρίου

Μαραμής-Χατζηχαρίσης-Χάνος

(Αθανασόπουλος Κ.)

Ρεπό: Τρίκαλα Basket

Βαθμολογία: Αίολος Αγυιάς 4, Τρίκαλα Basket 4, ΝΕΟ Ληξουρίου 3, Εθνικός Λειβαδιάς 3, Νήαρ Ηστ  3, Πανελλήνιος 3, Γ.Σ. Σοφάδων 3, Βίκος Ιωαννίνων 3, Νίκη Βόλου 2, Εθνικός Πειραιά 1, Πρωτέας Γρεβενών 1 *Ρεπό έχουν κάνει Εθνικός Πειραιά και Πρωτέας Γρεβενών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.