Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο για το Πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου

Στον Μαθητικό Διαγωνισμό Σκακιού, που διεξήχθη στην Αγριά

Χρυσό Μετάλλιο και Ασημένιο κατέκτησε το Πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου στον Μαθητικό Διαγωνισμό Σκακιού, που διεξήχθη στην Αγριά.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται: “Άλλη μια μεγάλη διάκριση για το Πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου στον Μαθητικό Διαγωνισμό Σκακιού, που διεξήχθη στην Αγριά Βόλου 30 και 31 Μαρτίου.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της κατάταξης στο σκάκι και συγκεκριμένα στο ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα σκάκι, ανέβηκαν μαθητές και μαθήτριες  του 2ου Προτύπου Γυμνασίου Βόλου.

Οι μαθητές υπό την καθοδήγηση της Υποδιευθύντριας του σχολείου κας Παναγιώτας Χριστογιάννη αφιέρωσαν ώρες προετοιμασίας στο σχολείο και έδειξαν μεγάλη αφοσίωση σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό άθλημα. Το σκάκι θεωρείται άθλημα πνευματικής φύσεως, καθώς γυμνάζει το νου. Θεωρούμε ότι θα πρέπει να ενταχθεί στο πρόγραμμα των σχολείων δίνοντας δυνατά εφόδια πνευματικής ενασχόλησης.

Οι μαθητές που διακρίθηκαν είναι οι εξής:

Στο Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας: 1η θέση, Χρυσό Μετάλλιο και Κύπελλο της Διοργάνωσης: Κωνσταντίνος Ευαγγελινός, Σταυρής Λιάπης, Δημήτρης Γιαννουσάς, Σοφία Παπασταματίου, Άγγελος Μπάστης και Νάσος Τάτσιλης.

2η θέση, Αργυρό Μετάλλιο: Γιώργος Κωστάκης, Νικόλας Γκατζής, Βαγγέλης Παπαθανασίου, Κάιλη Αλεξιάδη, Βασίλης Θωμόπουλος και Θανάσης Παππάς”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.