Δάκρυσε ο Σούλης Παπαδόπουλος για σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα (video)

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά τη νίκη του Ηρακλή επί του Αιολικού με 1-0 αποκάλυψε ότι μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ACTION 24, όπως αποδόθηκαν στο metrosport.gr: «Τα συγχαρητήρια αξίζουν στον κόσμο και στους παίκτες. Αυτός ο κόσμος αξίζει τα πάντα. Παρά τη σημερινή μας νίκη δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή μας στην κατηγορία. Έχουμε να διεκδικήσουμε άλλους 12 βαθμούς στο γήπεδο και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Αυτό που με ευχαριστεί σήμερα είναι ότι τα παιδιά με μία ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί είχαν υπομονή. Ξέραμε κάποια στιγμή ότι θα σκοράρουμε και ο κόσμος που κι αυτός είχε υπομονή μας βοήθησε πολύ.
Ήταν μία μεγάλη νίκη. Ο Ηρακλής δεν πρέπει να πανηγυρίζει για την παραμονή του, αλλά μόνο για την άνοδο. Όλες οι νίκες είναι δύσκολες. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Έχω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με έναν ξάδερφό μου που δίνει σκληρή μάχη και δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι και αύριο εδώ».Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.