Προσθήκες στον Ρήγα και αύριο η “πρώτη” – Δεν αλλάζουν τα 8 φιλικά

Το Δ.Σ. του Α.Σ. “Ρήγας Φεραίος” ανακοίνωσε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Θεόδωρου Χαλιμούρδα και Τάσου Χριστοφορίδη οι οποίο αμφότεροι αγωνίζονται ως επιθετικοί, ενώ στην ομάδα μας προστίθενται και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Γεωργίου και Ερνέστο Χουχούμι.

Επιπλέον, παραμένει στο ρόστερ ο τερματοφύλακας Σταύρος Φώτου ενώ εντάσσεται στο δυναμικό του συλλόγου ακόμη ένας γκολκίπερ,ο Αλέξανδρος Καναλιώτης,από το Ν.Π.Σ Βόλου,ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ρήγα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας,την οποία έχει προγραμματίσει ο Λάκης Μπακάλης για τη Δευτέρα 31/7.

Δεν αλλάζουν τα 8 φιλικά του Ρήγα

Μπορεί ο Ρήγας Φεραίος να αντιμετώπισε προβλήματα από τις φωτιές στην περιοχή, αλλά δεν αλλάζει το πρόγραμμα και η ομάδα του Βελεστίνου έχει κλείσει οκτώ φιλικά. Το πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας του Βελεστίνου είναι το εξής: 12/8 Ρήγας-Σαρακηνός, 20/8 Ρήγας-Θησέας, 23/8 Πανιώνιος-Ρήγας, 26/8 Ρήγας-Αγία Άννα, 30/8 Μαγνησιακός-Ρήγας, 3/9 Αίας Σούρπης-Ρήγας, 6/9 Αστέρας Ριζομύλου-Ρήγας 10/9 Ρήγας-Πύρασος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.