Διαμορφώνεται το «ερυθρόλευκο» ρόστερ για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος

Με στόχο να μην έχει βαθμολογικές απώλειες από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου και Αγία Άννα συγκατοικούν πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΘ, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, με τη δεύτερη να έχει επικρατήσει μάλιστα και στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα ήθελε και μόνος να είναι στην πρώτη θέση και να έχει μία απόσταση ασφαλείας από τον δεύτερο στη βαθμολογική κατάταξη, και συνεχίζει έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και την είσοδό του στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Προς αυτήν την κατεύθυνση ωστόσο αναμένονται αλλαγές στο ρόστερ, ώστε αυτό και πιο ανταγωνιστικό να γίνει (όχι ότι δεν είναι τώρα…) αλλά και να βρεθούν οι κατάλληλες ισορροπίες εντός… των τειχών. Οι πρώτες προσθήκες έγιναν, και από εκεί και πέρα αναμένονται και αποχωρήσεις, ώστε το σχήμα στις προπονήσεις να είναι πιο ευέλικτο και να μπορούν όλοι να δουλέψουν ακόμη περισσότερο, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη στις ατομικές και συλλογικές τους δυνάμεις. Για παράδειγμα, ήδη ο Μάκης Κοφινάς αποτελεί πλέον παίκτη του ΓΣ Αλμυρού, ενώ σύντομα δεν αποκλείεται να έχουμε κι άλλες μετακινήσεις παικτών από τον Ολυμπιακό Βόλου προς άλλες ομάδες.

Aπό την άλλη, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με δημόσια τοποθέτησή της στήριξε τον προπονητή Στέλιο Αρσένο, αλλά από εκεί και πέρα δεδομένη ήταν και η κριτική που του ασκήθηκε από μερίδα του κόσμου, κριτική που εύκολα θα επιστρέψει αν προκύψει νέο αρνητικό αποτέλεσμα, ειδικά αν συνοδευτεί από κακή εμφάνιση της ομάδας.

Αναγκαστικά, ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτάει το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής 14/01, με αντίπαλο τη ΦΘ Αγχίαλος εκτός έδρας, έχοντας ως μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα και τίποτε λιγότερο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.