Δηλώσεις Αλέκου Βοσνιάδη στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-3 στην Κατερίνη

Δεν ήταν τόση εύκολη (σ.σ. η νίκη), όσο δείχνει. Είχαμε πει ότι έπρεπε να αναλάβουμε και να ανεβάσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και η κατοχή μας να είναι όπως πρέπει και να δημιουργήσουμε σχέσεις που θα μας οδηγήσουν στην περιοχή τους. Προσπαθήσαμε ήρεμα να γυρίσουμε την μπάλα να βγάλουμε κάποιες μπάλες σε κάποιους συγκεκριμένους χώρους που είχαμε επιλέξει και βγήκε η φάση με την αποβολή του αντιπάλου .Μετά, ξέραμε, ότι με ηρεμία θα βρούμε τη μία φάση που θέλουμε για να ανοίξουμε το σκορ. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι έπρεπε να δώσουμε πλάτος για να ανοίξουμε το γήπεδο από τη στιγμή που ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα. Ήρθαν τρία γκολ, θέλαμε να ξεκουράσουμε και κάποια παιδιά, από τη στιγμή που μας δόθηκε η δυνατότητα, ελέγξαμε το ρυθμό, παίζουμε κι ένα παιχνίδι αμέσως μετά για το Κύπελλο, όλα αυτά ήταν στο μυαλό κι από τη στιγμή που κερδίζαμε με 0-3, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε για το παιχνίδι Κυπέλλου, την Τετάρτη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Πάντα όταν παίρνεις νίκες έξω και εκμεταλλεύεσαι την έδρα σου, πετυχαίνεις σπουδαία πράγματα στην τελική κατάταξη. Για το Κύπελλο, με έναν αντίπαλο από την παραπάνω κατηγορία να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας κι από εκεί και μετά παιχνίδι-παιχνίδι και στον έναν θεσμό και τον άλλο, να δούμε που θα καταλήξουμε.

Ερ: Είστε ευχαριστημένος από την ευστοχία της ομάδας σας; Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχατε δύο γκολ σε τρεις καλές ευκαιρίες.
Απ.: Στο προηγούμενο παιχνίδι θα το έχουμε πάντα στο μυαλό, για να βλέπουμε όταν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί τα πράγματα είναι δύσκολα παντού. Είμαστε μία ομάδα που αν ανοίξει το σκορ, μπορεί να το διαχειριστεί, έχει την εμπειρία και μπορεί να βρει και τις φάσεις. Μετά από δύο θετικά συνεχόμενα αποτελέσματα και ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία είναι μεγαλύτερη.

Για τον τραυματισμό του Πάνου: Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός, θα κάνει τη μαγνητική αύριο και θα δούμε την κατάσταση. Σιγά-σιγά μπαίνουν όλα τα παιδιά, σήμερα μπήκε κι ο Βασιλείου, για να επανέλθουν στην προηγούμενη καλή κατάσταση μετά τα προβλήματα που πέρασαν.

Για τον κόσμο: Να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε και μας στήριξε, είχε κόσμια συμπεριφορά, που είναι σημαντικό, γιατί είμαστε πονεμένοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.