Δήμητρα: “Καταδικάζουμε τα επεισόδια, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με κανέναν”

Τοποθετήθηκε και η Δήμητρα για τα επεισόδια με την Α.Ε. 2002

Μετά την Α.Ε. 2002 και τον αρχηγό της Αντώνη Τζοβάρα, και η Δήμητρα τοποθετήθηκε για τα επεισόδια στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Κυριακή. Η ανακοίνωση της ομάδας της Ευξεινούπολης, που είναι άξια συγχαρητηρίων, αναφέρει τα εξής:

“Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο κ ο υγιής φίλαθλος κόσμος της Α.Ε. Δήμητρας καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στον τελευταίο αγώνα της ομάδας με την αξιότιμη ομάδα της ΑΕ 2002.

Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με κανέναν αντίπαλο και πόσο μάλλον με μια ομάδα, όπως η Α.Ε. 2002 που αντιμετωπίσαμε άλλες δύο φορές φέτος στην έδρα τους και τύχαμε άψογης φιλοξενίας!

Δυστυχώς κάποιοι δεν σέβονται και αμαυρώνουν την προσπάθεια που κάνουμε φέτος… Δεν πειράζει όμως, εμείς θα συνεχίσουμε και δεσμευόμαστε, ώστε να μην υπάρξουν ξανά τέτοια ατυχή γεγονότα από την μεριά μας!

Να τονίσουμε επίσης ότι η προσωπική ανακοίνωση του Δημάρχου Αλμυρού για τα συγκεκριμένα συμβάντα μας εκφράζει απόλυτα!

Και τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας (και από τα πιο αγαπητά παιδιά που έπαιξαν για τη Δήμητρα) και νυν αρχηγό της ΑΕ 2002, Τζοβάρα Αντώνη, ο οποίος με την τοποθέτηση του εξήγησε τι έγινε και φτάσαμε σε αυτά τα καταδικαστέα επεισόδια”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.