Διπλό στο Βασδέκειο για Πύρασο με 0-4 επί του Πανιωνίου

Ο Πύρασος έφυγε με το διπλό από το Βασδέκειο, νικώντας με 0-4 τον Πανιώνιο, που άντεξε 42 λεπτά, όντας μέχρι τότε ανταγωνιστικός, αλλά σε εκείνο το σημείο δέχθηκε το πρώτο γκολ και μετά παραδόθηκε.

Ο Αραπίτσας με πλασέ από το ύψος του πέναλτι και με τη βοήθεια της ρίζας του δεξιού κάθετου δοκαριού έκανε το 0-1 στο 42′ από κάθετη του Κατσιγιάννη.

Στην εκπνοή του πρώτους μέρους (45′) ο Αλαμάνης με δυνατό σουτ εντός περιοχής σημείωσε το 0-2 και στο 48′ από φάουλ του Αραπίτσα από τα δεξιά ο Θεοδωρόπουλος «τσίμπησε» την μπάλα και με δυνατό δεξί από το ύψος της μικρής περιοχής την έστειλε στα δίχτυα (0-3). Τέλος, στο 94′ ο Καραγεώργος με πλασέ έγραψε το τελικό 0-4.

Από πλευράς γηπεδούχων κλασικές ευκαιρίες καταγράφηκαν στο 27′ όταν από σέντρα του Κανιούρα, ο Δημητρίου με καρφωτή κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας δεν νίκησε τον Τσιλίγκο που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στο 44’ ο γκολκήπερ του Πυράσου εκτινάχθηκε και εξουδετέρωσε σε κόρνερ σουτ του Κιπτίου εκτός περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν ευκαιρία στο 38′ με κεφαλιά του Λάμπου, που απέκρουσε ο Κοντογιάννης.

Στο δεύτερο μέρος οι Αγχιαλίτες εκτός από τα δύο γκολ είχαν στο 55′ σουτ του Γκαραβέλα, στο δοκάρι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κοντογιάννης (59′ λ.τρ. Καγιάννης), Τάρε, Ζάγκας, Ι. Φώτου (67′ λ. τρ. Δ. Φώτου), Μαρούφ, Νικούδης, Κιπτίου (λ. τρ. 67′ Μαστροπαναγιώτης), Δημητρίου, Καπάκης, Κανιούρας (79′ Πέππας), Καμηνιώτης (46′ Σαρρής)

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Λάμπος, Κατσιγιάννης (80′ Ερρινάκης), Μιχόπουλος, Ρακής, Θεοδωρόπουλος, Αραπίτσας (70′ Μπόλης), Τσιότρας, Αλαμάνης (58’Καραγεώργος), Μάρτινς (70′ Μαντζαβίνος), Γκαραβέλας (58′ Θ. Παπαδόπουλος)

 

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου

Πληροφορίες-Φωτογραφίες: Ηλίας Σχορτσανίτης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.