Δυνατές εμπειρίες για τους αθλητές στίβου της Νίκης στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου στο ΣΕΦ

Με δυνατές εμπειρίες και όμορφα συναισθήματα επέστρεψε η αποστολή του τμήματος στίβου της Νίκης από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στο ΣΕΦ στην Αθήνα στις 17-18/2/2024.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε: “Στη μικρή κατηγορία Κ16 στα 60μ. στον μεγάλο τελικό συμμετείχε η αθλήτρια μας Στεφανία Παναγιώτου, η οποία κατέλαβε την 5η θέση στη γενική κατάταξη με χρόνο 8’02” και η οποία για πρώτη φορά λάμβανε μέρος σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, καθώς επιλέχθηκε στις 16 καλύτερες σπρίντερ αθλήτριες της κατηγορίας της.
Στο αγώνισμα του άλματος τριπλούν έλαβαν μέρος τρεις αθλητές και μία αθλήτρια από τους οποίους πέρασαν στον τελικό μετά από τον πρωινό προκριματικό οι τρεις αθλητές μας. Η Κατερίνα Κόκκαλη με άλμα στα 11.99 κατέλαβε την 10η θέση στον τελικό του αγωνίσματος, ο Απόστολος Γρηγορίου με άλμα στα 14.69 κατέλαβε την 9η θέση και ο Ασημακόπουλος Σταμάτης με άλμα στα 14.00 κατέλαβε την 12η θέση. Ο αθλητής μας Βαγγέλης Μιχάλης έμεινε εκτός τελικού κάνοντας στον προκριματικό του αγωνίσματος άλμα στα 13.63 και καταλαμβάνοντας την 16η θέση.
Στο αγώνισμα των 60μ. Ανδρών/Γυναικών συμμετείχαν οι μικροί μας αθλητές της Κ18 όπου ο Απόστολος Ιωαννίδης (γεν.2008) με χρόνο 7’24” κατέλαβε την 41η θέση ανάμεσα σε 81 συμμετέχοντες αθλητές, καθώς τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες και μία ίωση, και η Αποστολία Κοντονίνα (γεν.2008) με χρόνο 8’28” και με μία κακή εκκίνηση την 55η θέση ανάμεσα στις 61 συμμετέχουσες αθλήτριες.
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές μας Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας, Βάσω Κολλυμένου και ο υπεύθυνος τμήματος κ. Γιώργος Τάκης. Το παρών στους αγώνες έδωσαν και αρκετοί γονείς και φίλοι του αθλήματος όπου παρευρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο ενθαρρύνοντας και χειροκροτώντας όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!”
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.