Δύο εβδομάδες κράτησε η θητεία της πρώτης γυναίκας προπονήτριας σε αγγλική ομάδα ανδρών

Η προπονήτρια της Φόρεστ Γκριν, Χάνα Ντίνγκλεϊ, που είναι η πρώτη γυναίκα που διοικεί απο τον πάγκο ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου στην Αγγλία θα αποχωρήσει από το ρόλο της αυτή την εβδομάδα, αφού η ομάδα της τέταρτης κατηγορίας διόρισε τον Ντέιβιντ Χόρσμαν ως νέο προπονητή.

Η Ντίνγκλεϊ, η οποία έχει άδεια UEFA, διορίστηκε ως προσωρινή προπονήτρια νωρίτερα αυτό το μήνα μετά την αποχώρηση του Ντάνκαν Φέργκιουσον. Ήταν επίσης η μόνη γυναίκα που έχει διευθύνει ακαδημία συλλόγου στο αγγλικό πρωτάθλημα ανδρών.

Ο Χόρσμαν έρχεται από τη Σαουθάμπτον όπου ήταν προπονητής της ομάδας Β’, αλλά η Ντίνγκλεϊ θα παραμείνει επικεφαλής όταν θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες κάτω των 21 των Κόβεντρι Σίτι και Έβερτον σε φιλικούς αγώνες αυτή την εβδομάδα.

«Είμαι ευγνώμων στη Χάνα που βοήθησε το κλαμπ ενώ είμασταν σε πλήρη διαδικασία πρόσληψης», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ Γκριν, Ντέιλ Βινς και συνέχισε: «Αν και δεν πήρε την κορυφαία θέση αυτή τη φορά, ήταν αναμφίβολα μια πολύτιμη εμπειρία και ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της».

Σε ότι αφορά στον Χόρσμαν, είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που ο Ντέιβιντ συμμετέχει ως επικεφαλής προπονητής μας, φέρνει μια πληθώρα εμπειριών και μια σύγχρονη προσέγγιση στο παιχνίδι που ταιριάζει με τη δική μας».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.