Έχασαν οι Γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου στην Κομοτηνή, αλλά με διαχειρίσιμη διαφορά

55-51 με κακή εμφάνιση των «ερυθρόλευκων»

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να γνώρισε την ήττα 55-51 από τον ΓΑΣ Κομοτηνής εκτός έδρας, για την 3η αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική, ωστόσο η διαφορά των τεσσάρων πόντων είναι απολύτως διαχειρίσιμη, ενόψει και του αγώνα του δευτέρου γύρου του μίνι αυτού πρωταθλήματος.

Οι Βολιώτισσες αγωνίστηκαν για ένα ακόμη παιχνίδι με απουσίες, όπως αυτή της Νταϊάκη αλλά και των Κοτοπούλη, Ζικάι, Λογοδότη και Ψιλιώτη που έμεινε πίσω λόγω υποχρεώσεων, αλλά κατάφεραν ν’ ανταποκριθούν απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο του ειδικού πρωταθλήματος, έστω και αν ήταν σχετικά κακή η εμφάνιση συνολικά.

Όπως αναφέρει η πλευρά των «ερυθρόλευκων», το ματς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, κι ενώ το σκορ ήταν 53-51, όταν και ο διαιτητής Αβρονιδάκης εφηύρε αντιαθλητικό φάουλ, στερώντας από τον Ολυμπιακό  Βόλου τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη. Οι Βολιώτισσες γενικά πάντως ήταν πολύ άστοχες, και από εκεί και πέρα συνεχίζουν την προσπάθεια για άνοδο, καθώς υποδέχονται την ερχόμενη Κυριακή στις 4 μμ στο ΕΑΚ τον Ηρακλή Κοζάνης.

Tα δεκάλεπτα: 11-7, 21-14, 44-38, 55-51

ΓΑΣ Κομοτηνή (Ζάντζας): Μουτζίκη, Βασιλείου, Σαράντη 12, Γιαννάκου, Παπαστάμου 7, Χόνδρου 8 (1), Γραμμενίδου, Τσούχλη 8, Ιωάννου 15, Χρίστου 5 (1), Ιωαννίδου.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Μπασδέκη, Ράπτη 8, Χούτα, Πολύζου 4, Τσομπανοπούλου, Μητραλή 2, Σιουμουρέκη 20 (4), Καραστάθη 2, Χαλιβέρα 14 (3), Χριστοδούλου 1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.