Εφερε γούρι στον Π. Γκουγκουτούδη η επίσκεψη στα μπουζούκια με τον Ν. Χαρδαλιά

Βρήκε γούρι, για να πετυχαίνει νίκες η ομάδα του ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης. Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης την προηγούμενη του αγώνα που έφερε το πρώτο ροζ φύλλο απέναντι στον Αίολο Αγυιάς, δηλαδή την Παρασκευή το βράδυ έως τα ξημερώματα του Σαββάτου, διασκέδασε στην Αθήνα στο κέντρο που τραγουδάει η Νατάσα Θεοδωρίδου (σ.σ. Ακτή Πειραιώς) μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά με αφορμή τα γενέθλια του τελευταίου.

Ο νυν Περιφερειάρχης Αττικής και πρώην υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας την περίοδο της πανδημίας είναι στενός φίλος της οικογένειας Γκουγκουτούδη, καθώς η σύζυγος του προπονητή της Νίκης είναι άμεση συνεργάτιδα του Νίκου Χαρδαλιά.

Αν ο τεχνικός της Νίκης πιστεύει στα γούρια, οφείλει από δω και πέρα να κάνει μία επίσκεψη στα μπουζούκια παραμονή αγώνα της Νίκης κα ει δυνατόν με τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος, σημειωτέον, είναι άνθρωπος και του μπάσκετ.

Οι γνώστες του χώρου θυμούνται ότι είχε πολύ μεγάλη συμβολή στη μεγαλύτερη επιτυχία σε συλλογικό επίπεδο σε ό,τι αφορά γυναικεία ομάδα, αφού ήταν πρόεδρος του Αθηναϊκού, όταν κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο (EuroCup) στις 8/4/2010.

Γι’ αυτό μπορεί και συμβουλεύει τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη κι εκείνος φυσικά τον ακούει και λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη ό,τι του λέει.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.