Είναι ο Δημήτρης Χειρίδης ο αγοραστής του ΝΠΣ Βόλος;

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια ότι το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΝΠΣ Βόλος έχει ήδη πωληθεί έφερε δημοσιεύματα γιια τον Έλληνα επιχειρηματία που υποτίθεται ότι έχει προχωρήσει στην αγορά και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Βέλγιο.

Δημοσιεύματα αναφέρουν (sportime.gr) πρόκειται για τον 43χρονο Δημήτρη Χειρίδη που έχει γεννηθεί στις Βρυξέλλες, αλλά η καταγωγή του είναι από την Δράμα. Στο Βέλγιο διατηρεί εταιρία πώλησης πολυτελέστατων αυτοκινήτων.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Δημήτρης Χειρίδης, πριν δύο χρόνια είχε αγοράσει την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί διοικητικά τόσο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όσο και με τη Γλυφάδα. Μάλιστα γίνεται αναφορά για προχωρημένες συζητήσεις  ενώ τονίζεται ότι δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Από την άλλη, η ιστοσελίδα sdna.gr υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Χειρίδης είναι πολύ πιθανό να΄χει στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον Θοδωρή Ζάκκα, άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου (1988- 91), της Καλαμάτας (1993-95) και του ΑΟ Χαλκίδας (1995-96) που τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ανιχνευτής ταλέντων (σκάουτερ) στο Βέλγιο.

Μάλιστα, έτερο δημοσίευμα του sdna.gr αναφέρει ότι ο Χειρίδης θα έχει στο τιμ των άμεσων συνεργατών του (και) τον Παύλο Μυροφορίδη.

Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Άρη, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Λαμίας προορίζεται για τον συγκεκριμένο ρόλο και στον ΝΠΣ Βόλος απ΄τη στιγμή που η ομάδα περάσει στα χέρια του Δημήτρη Χειρίδη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.