Εισαγγελική έρευνα μετά τις δηλώσεις Κούγια για το Αρης-ΑΕΚ

Εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ για τα πλέι-οφ της Super League, αλλά και την απάντηση που ακολούθησε από την ΠΑΕ Άρης.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελικής Πρωτοδικών, Δημήτρης Σμυρνής, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Αναστάσιος Κεσίσης, παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης, για να διερευνηθούν τα όσα αναφέρθηκαν και από τις δύο πλευρές (τόσο από την πλευρά του Αλέξη Κούγια, όσο και από αυτή της ΠΑΕ Άρης).

Στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό, παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου και ό,τι άλλο προκύψει.

Την έρευνα αναμένεται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο πλευρές.

Θυμίζουμε ότι ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Κούγιας, ζήτησε να ερευνηθούν από τον εισαγγελέα οι στοιχηματικές αποδόσεις της ανατροπής της ΑΕΚ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.