Έκοψε πίτα ο Ίωνας Βόλου

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ο Ίωνας Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και έκανε και την ετήσια χοροεσπερίδα της, στην οποία παραβρέθηκαν στην εκδήλωση σύσσωμο το τμήμα Ανδρών του συλλόγου αλλά και όλα τα τμήματα της ακαδημίας μαζί με τους γονείς τους, αλλά και πολλοί φίλοι του Ίωνα.

Στην αρχή της βραδιάς τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ίωνα Στέφανος Φαρμάκης. Ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του συλλόγου. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους φίλους του συλλόγου αλλά και τους χορηγούς που στέκονται κοντά στον Ίωνα. Επίσης ευχαρίστησε τους γονείς για την άψογη συνεργασία που έχουν με την ομάδα. Τέλος ευχαρίστησε τα παιδιά για την όρεξη το μεράκι και τον ζήλο που δείχνουν καθημερινά και είπε ότι η βραδιά είναι αφιερωμένη σε αυτούς. Στη συνέχεια αφού διάβασε μια ευχή και ευλόγησε την πίτα ο πάτερ Ιωάννης, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία.

Μετά ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων τον μικρών μας αθλητών με μετάλλια και επαίνους. Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και μουσική αλλά και με τη λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου, με πάνω από 100 μεγάλα δώρα για όλους.

Τυχερός της βραδιάς για το αντρικό τμήμα ήταν ο Κώστας Λωρίτης που με το φλουρί κέρδισε ένα κινητό προσφορά χορηγού. Τυχερός για το παιδικό τμήμα ήταν ο Νίκος Πατρίκιος που με το φλουρί κέρδισε μια δερμάτινη μπάλα μπάσκετ προσφορά του συλλόγου. Τυχερός για των τμημάτων μίνι και τζούνιορ ήταν ο Φίλιππος Πετραντωνάκης που κέρδισε μια παιδική πιτζάμα προσφορά του καταστήματος «VS Εσώρουχα Βάσω».

Τέλος ένα τυχερός από τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου κέρδισε δυο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στην Τσαγκαράδα Πηλίου, προσφορά χορηγού του συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.