Ενεκρίθη ρύθμιση οφειλής της Νίκης Β. σε 100 δόσεις

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στο Μεταξουργείο συνεδρίασε ο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου, με θέμα την αίτηση της Νίκης Βόλου για υπαγωγή στη ρύθμιση οφειλής για μίσθωση διάφορων αθλητικών εγκαταστάσεων σε 100 δόσεις, την οποία και ενέκρινε.

Το χρέος, που δεν ήταν μεγάλο, αφορούσε κάποιες οφειλές, κυρίως ως προς τη χρήση σε πισίνες για τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές σεζόν. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν σε διακανονισμό 100 δόσεων, στις οποίες θα συμπεριλαμβάνεται και το ποσό που θα πλήρωνε φέτος η Νίκη. Η συγκεκριμένη ρύθμιση ήταν επιβεβλημένη για τη Νίκη, βάσει υπόδειξης του ΔΟΕΠΑΠ, καθώς αν το χρέος αυτό δεν εξοφλούνταν ή δεν ρυθμιζόταν, ο σύλλογος δε θα μπορούσε να διεκδικήσει διαδρομές στα Κολυμβητήρια και ώρες προπονήσεων στο κλειστά γυμναστήρια. Τα μέλη του παλαιού Δ.Σ., τα οποία βρίσκονται και στο νέο, είχαν προνοήσει γι’ αυτό κι αμέσως προχώρησαν στη ρύθμιση του χρέους, με αποτέλεσμα η Νίκη να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως, με απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, υπεύθυνος δελτίων όλων των τμημάτων ορίστηκε ο Στέλιος Κολόζος. Έτσι, όποιος αθλητής του συλλόγου επιθυμεί να μεταγραφεί σε άλλον σύλλογο, να αποδεσμευτεί ή να μεταγραφεί στη Νίκη, οφείλει να απευθυνθεί στο νέο Γενικό Γραμματέα του συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.