ΕΟΣ Βόλου: Θετική παρουσία χιονοδρόμων στο Μπόροβετς

Άλλη μια διεθνή συμμετοχή κατέγραψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου, Απόστολος- Παύλος Λέτσιος, Σοφία Γκίκα και Γεωργία Νταϊφά, που συμμετείχαν στον αγώνα PIBA Cup που έγινε στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας  στις 14 και 15 Μαρτίου, με θετική παρουσία.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Παύλος Λέτσιος πήρε την τέταρτη θέση στο Σλάλομ αλλά και την έβδομη στο Γιγαντιαίο Σλάλομ.

Από την άλλη Σοφία Γκίκα έλαβε τη 14η θέση στο Γιγαντιαίο Σλάλομ. Ο σύλλογος εξάλλου εκφράζει τα συγχαρητήριά του στα μέλη του.

Εορταστική εκδήλωση του φυτωρίου

Με τη συμμετοχή των μικρών του χιονοδρόμων αλλά και με την παρουσία των γονέων τους θα πραγματοποιηθεί η ετήσια «Γιορτή χιονοδρομίας» στις  2 Απριλίου και στις 10 το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις (Βαγόνια) του ΕΟΣ Βόλου στο χιονοδρομικό κέντρο.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος: «Παρά τη μεγάλη έλλειψη χιονιού, θέλουμε να δώσουμε την χαρά της επιβράβευσης στους μικρούς μας αθλητές που συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα της χρονιάς.

Σε όλα τα παιδιά θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα και στη συνεχεία θα ακολουθήσει το παραδοσιακό ψήσιμο. Θα χαρούμε πολύ να παρευρίσκονται στην γιορτή το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου και οι χορηγοί μας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για άλλη μια χρονιά, τους γονείς των παιδιών  που εμπιστεύτηκαν τον σύλλογό μας και τους προπονητές του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.