Επιστρέφει Κυριακή στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου

Για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου

Tην Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου τον αγώνα με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, για την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, όπως ανακοίνωσε και επισήμως η Ένωση, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στην κατάκτηση τριών ακόμη βαθμών που θα τους επιτρέψουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όσο η ψαλίδα της διαφοράς από τη δεύτερη στην κατάταξη Αγία Άννα δεν ανοίγει, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να εφησυχάζει, και αν κυλήσουν όλα βάσει προγράμματος και… προβλέψεων τότε στο μεταξύ τους παιχνίδι θα κριθεί πιθανότατα η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο αυτό που προέχει για το «ερυθρόλευκο» σύνολο είναι να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου.

Σε καμία περίπτωση βέβαια ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος με το σκηνικό του αγώνα του πρώτου γύρου, όταν ο Πύρασος είχε απαντήσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροτζέριο στο 91’ στο τέρμα του Τασιούλη από το πρώτο 45λεπτο, αλλά στο 93’ ο Παπακώστας μετά από εκτέλεση κόρνερ είχε κάνει με κεφαλιά το 1-2 για να γλιτώσει ουσιαστικά την ομάδα του. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ένα όσο το δυνατόν πιο εύκολο μεσημέρι και μία ανάλογη νίκη, αλλά μόνο με ένα 100% σοβαρό πρόσωπο μπορούν να διεκδικήσουν κάτι τέτοιο, καθώς ο Πύρασος είναι δεδομένο ότι δεν θα παραδοθεί αμαχητί και έχει τις μονάδες και το σύνολο για να κάνει τη ζημιά. Άλλωστε για κάθε ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα η πρόκληση για κάτι καλό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου είναι έντονη. Εξάλλου, ο Πύρασος έχει αποδειχθεί «σκληρό καρύδι» εκτός έδρας φέτος, αφού έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα, και συγκεκριμένα από την Αγία Άννα (2-1) στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής, ενώ έχει πετύχει πέντε νίκες και ο απολογισμός του ολοκληρώνεται με τρεις ισοπαλίες. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου εντός έδρας έχει φέτος οκτώ νίκες και μία ισοπαλία (το 1-1 με τον ΑΟ Σκιάθου).

Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αναφέρει κάποιο πρόβλημα που αλλάζει τα πλάνα για το παιχνίδι της Κυριακής, αν και απομένει να φανεί αν ο Τασιούλης θα είναι διαθέσιμος, αφού υπηρετεί κι αυτός τη στρατιωτική του θητεία.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.