Ετοιμάζεται για το φιλικό με τον ΝΠΣ η Νίκη Βόλου

Κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό

Την ώρα που οι οπαδοί της Νίκης Βόλου στράφηκαν με συνθήματα κατά του Αχιλλέα Μπέου μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ για την παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας και των νέων εμφανίσεων,  η «κυανόλευκη» ΠΑΕ προετοιμάζεται για το φιλικό του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που είναι άξιο απορίας από τη στιγμή που πρόκειται για ένα επίσημο φιλικό όπως ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Βόλος, και με ώρα έναρξης τις 18:00 θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση από την πλατφόρμα της Cosmote TV με ελεύθερη προβολή μέσω και του διαδικτύου (youtube).

Όπως και να έχει, πέρα από την επιλογή του αντιπάλου που έχει συζητηθεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες στους «κυανόλευκους» κόλπους, ο Αλέκος Βοσνιάδης θα δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους για μία ακόμη φορά στο πλαίσιο της προετοιμασίας και θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για μία ακόμη φορά, ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σε γενικές γραμμές παράλληλα, όπως φάνηκε και στην εκδήλωση της περασμένης Τετάρτης, επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις της Νίκης, βάσει και του ρόστερ αλλά και του τεχνικού επιτελείου που διαθέτει και όλοι ελπίζουν ότι η χρονιά δεν θα είναι κακή και αγχωτική όπως η τελευταία…

Επιβεβαίωση για Μιράντα

Την ίδια στιγμή, δεδομένη θεωρείται η ένταξη του Χοσέ Αντόνιο Μιράντα στο δυναμικό της Νίκης Βόλου, όπως ανακοινώθηκε και στην εκδήλωση των «κυανόλευκων», με τον παίκτη να έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του (Ισημερινή Γουινέα) και να καταφθάνει στη συνέχεια στον Βόλο για λογαριασμό των «κυανόλευκων».

Σίγουρα η ένταξη του 23χρονου διεθνή εξτρέμ που έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Ισπανία και στη Χετάφε έχει προκαλέσει αίσθηση, με τον προπονητή της Νίκης να υπολογίζει πολύ στις ποδοσφαιρικές υπηρεσίες του. Άλλωστε η προσθήκη του ήταν αναγκαία μετά και την αποχώρηση του Σάββα Σιατραβάνη, ενώ η Νίκη φημολογείται ότι κινείται για συμφωνία με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.