Έτοιμες οι Νεάνιδες για την πρόκληση του Πανελληνίου

Από το απόγευμα της Παρασκευής στον Βόλο

Την ετοιμότητα της ομάδας Νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου για τη β΄ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί από το απόγευμα της Παρασκευής 7 έως και την Κυριακή 9 Απριλίου, εκφράζει η διοίκηση του συλλόγου.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση: «Οι νεαρές «ερυθρόλευκες», αν και την τελευταία εβδομάδα (μέχρι και χθες), έδωσαν τέσσερα ματς (τρία για το σχολικό πρωτάθλημα και ένα για τον ημιτελικό κορασίδων της ΕΣΚΑΘ), εμφανίζονται αποφασισμένες να ξεπεράσουν την κόπωση των συνεχών αγώνων και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την πολυπόθητη πρόκριση στο πανελλήνιο. Ο Ολυμπιακός Βόλου, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να πετύχει μια ακόμη διάκριση, καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου, να σταθεί δίπλα του, αρωγός στο δύσκολο έργο του. Διοίκηση, Διοικούσα Επιτροπή, αθλήτριες και προπονητές καλωσορίζουν τις ομάδες της Νικόπολης Πρέβεζας και του ΓΑΣ Άμφισσας που έρχονται στην πόλη μας και τους εύχονται καλή διαμονή.

Όπως είναι γνωστό, οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τη Νικόπολη Πρέβεζας, ενώ την Κυριακή 9 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, θα παίξει με τον ΓΑΣ Άμφισσας. Εξάλλου, το Σάββατο 8 Απριλίου στις 17:00 θα παίξουν η Άμφισσα με την Νικόπολη.

Οι προπονητές Ελένη Παπαθανασίου και Κώστας Δέρβος, θα έχουν στη διάθεσή τους τις καλαθοσφαιρίστριες Πολύζου Κατερίνα, Νταϊάκη Χριστίνα, Λογοδότη Σμαράγδα, Κοτοπούλη Μαρίνα, Ράπτη Αναστασία, Καραστάθη Δέσποινα, Οικονομίδου Άλκηστη, Πορτοφέρι Χρύσα, Ρωμούδη Αριάδνη, Φούτρα Μαρία, Νιφόρου Μαριτίνα, Κοτοπούλη Νάσια, Σιουμουρέκη Στυλιανή, Γκιντσίδη Θεοφίλη, ενώ στον πάγκο θα καθίσει και η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια Βασιλική Σιουμουρέκη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Επικεφαλής της προσπάθειας, βρίσκεται ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Δημήτρης Καραστάθης, με άξιους συμπαραστάτες όπως τους χαρακτηρίζει η διοίκηση τον γιατρό της ομάδας Στέλιο Πολύζο, τον υπεύθυνο της διοργάνωσης εκ μέρους του Ολυμπιακού Βόλου Νίκο Ράπτη, το μέλος της Διοικούσας Γιάννη Σιουμουρέκη και τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Κυριάκο Κυριακόπουλο.

«Συνδιοργανωτές του ειδικού πρωταθλήματος είναι ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας , η ΕΚΠΟΛ και φυσικά η ΕΣΚΑΘ, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους. Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή στις 7μ.μ. στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, για να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των κοριτσιών του Ολυμπιακού Βόλου, μα και το μέλλον του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ» σημειώνει ο ΑΣ στην ανακοίνωσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.