Εξετάζει όλες τις επιλογές η ΕΠΣΘ για το Ολυμπιακός Βόλου-Σκιάθος

Στις επιλογές πλέον και το Βοηθητικό για το Ολυμπιακός Βόλου-Σκιάθος
Στο «κάδρο» το γήπεδο της Σούρπης, αλλά και το Βοηθητικό του ΕΑΚ

Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική από την πρώτη του τιμωρία του στο παιχνίδι με τη Σκιάθο στις 6-7 Ιανουαρίου, αναγκαζόμενος μετά την αναμέτρηση με την Ακρόπολη να παίξει ξανά εκτός ΕΑΚ, αλλά με κόσμο.

Η λύση του γηπέδου του Μαγνησιακού μετά την ανακοίνωση του εν λόγω συλλόγου, που αναφερόταν σε ζημιές στις εγκαταστάσεις του από τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, έπαψε να υπάρχει.

Με δεδομένο ότι χρειάζεται το ματς να γίνει με προβολείς, αφού η Σκιάθος έως τον Απρίλη παίζει όλα τα εκτός έδρας ματς στις 7 το απόγευμα λόγω ακτοπλοϊκών δρομολογίων, εξετάζεται κάθε λύση από την ΕΠΣΘ.

Στο τραπέζι έχει πέσει και η Σούρπη, που απέκτησε πρόσφατα προβολείς με αρκετά πιο δυνατό φωτισμό από γήπεδα που βρίσκονται εντός Βόλου, όπως το Βασδέκειο (σ.σ. σημειωτέον ότι το έχει αποκλείσει η αστυνομία για το Ολυμπιακός Β.-Σκιάθος).

Η Αγία Παρασκευή έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και δύσκολα η ΕΠΣΘ θα αποσπάσει τη συναίνεσή της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η διοργανώτρια αρχή, έστω και ως τελευταία επιλογή, όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες της τοπικής Ενωσης, εμφανίζεται πιο ελαστική σε ό,τι αφορά το Βοηθητικό του ΕΑΚ.

Το συγκεκριμένο γήπεδο στην έκτιση της πρώτης αγωνιστικής του Ολυμπιακού Β. με την Ακρόπολη, το είχε απορρίψει η ΕΠΣΘ, επειδή έχει κοινή άδεια με την πρώτη έδρα των ερυθρολεύκων. Όμως τώρα μπαίνει στο «κάδρο», γιατί τώρα πρέπει ο αγώνας με τη Σκιάθο να γίνει βράδυ και υπό το φως των προβολέων.

Αυτή σίγουρα θα ήταν η ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ υπάρχει μία σκέψη για το γήπεδο της Αργαλαστής, αν συμφωνήσει και η Σκιάθος, ώστε να ταξιδέψει στον Πλατανιά και να πάει εκεί οδικώς, εφόσον η απόσταση είναι σχετικά μικρή. Αυτή είναι και η μόνη περίπτωση να γίνει το ματς στο φως της ημέρας, αλλά σίγουρα συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.