Φαρμάκης: «Αναρωτιέμαι αν πρέπει να ασχοληθώ άλλο ή όχι με το μπάσκετ»

Εξοργισμένος ο πρόεδρος του Ιωνα, Στέφανος Φαρμάκης, με την ΕΣΚΑΘ, λόγω της απόφασής της να διεξαχθεί το τρέχον Σαββατοκύριακο το φάιναλ φορ, αναρωτιέται σε σχόλιό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσής αν θα πρέπει να ασχολείται άλλο με το μπάσκετ.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Αγώνας έπρεπε να λέει, όχι αγώνες. Και επίσης για άλλη μια χρονιά FINAL THREE. Ως πρόεδρος του Ιωνα και ως ένα νέο άτομο που ασχολείται με το μπάσκετ αρχίζω και αναρωτιέμαι αν πρέπει να ασχοληθώ άλλο ή όχι.

Αν οι ίδιοι οι θεσμοί συμπεριφέρονται έτσι στο μπάσκετ, τότε πού μπορεί να πάει; Όταν η πόλη μου περνάει για δεύτερη φορά τόσο δύσκολα, όταν αθλητές είναι αποκλεισμένοι και δεν μπορούν να μετακινηθούν, το ελάχιστο που περίμενα είναι η αναβολή ως ένδειξη συμπαράστασης σε αυτά που περνάμε. Αντιθέτως δεν νοιάστηκε κανείς αν δεν μπορούν να μετακινηθούν, αν δεν έχουν ρεύμα, απλά τους πέταξαν έξω για να κάνουν το «κυπελλάκι» τους.

Πέταξαν έξω τους αθλητές που μόχθησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες.

Πρότεινα ο ίδιος ημερομηνία που δεν εξετάστηκε καν με τη δικαιολογία ότι έπρεπε να γίνει επιτέλους. Επιτέλους γιατί; Γιατί δεν το κάνατε πέρσι χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος; Συμφωνήσαμε εξ αρχής να κατέβουμε με την προϋπόθεση να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τους πληγέντες. Και τελικά είδαμε ένα γήπεδο κεκλεισμένων των θυρών. Εγώ το ελάχιστο που περίμενα είναι η συμπόνοια σε αυτά που περνάμε στον Βόλο. Όχι στα λόγια αλλά με πράξεις».

Τη δική του τοποθέτηση έκανε και ο επίτιμος πρόεδρος του Ιωνα, κ. Νίκος Φαρμάκης: «Σεβασμός στη μνήμη και την οικογένεια του Γκόντα και στους ανθρώπους που έχουν πληγεί. Ο θεσσαλάρχης του μπάσκετ από τη Λάρισα δεν σεβάστηκε τίποτα, αλλά για να σέβεσαι τους άλλους πρέπει πρώτα να σέβεσαι τον εαυτό σου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.