Φάτσης: “Αποτυχημένη η περσινή χρονιά, το λέω με το θάρρος της γνώμης μου”

Μετά το καλωσόρισμα από τον Γιώργο Μαστρογιάννη στην εκδήλωση της Νίκης στο κέντρο Premiera, ακολούθησε ο χαιρετισμός του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Στέργιου Φάτση, ο οποίος ανάμεσα στ’ άλλα ανέφερε ότι το Δ.Σ. που αναλαμβάνει την ΠΑΕ θα έχει προσωρινό χαρακτήρα και μετά τη Γ.Σ. των μετόχων θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που τώρα είναι 50.000 ευρώ, και αναδιάρθρωση της διοίκησης, τονίζοντας ότι η πόρτα είναι ανοικτή για όλους. Επίσης, στάθηκε στα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια που είχε η ποδοσφαιρική ομάδα, για να γίνει ΠΑΕ, αλλά κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο, αυτό που άλλοι χρειάστηκαν ενάμιση μήνα, ενώ μίλησε για διασφάλιση προηγουμένως από την πλευρά του Ερασιτέχνη του κύρους του συλλόγου και των σωστών διαδικασιών. «Είμαστε περήφανοι που είμαστε Νίκη, είμαστε εδώ και πάλι θα τα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει εύκολη μέρα για τον Νικιώτη», επισήμανε ο κ. Φάτσης.

Ακόμη ευχαρίστησε τα αδέρφια Αναστασόπουλου για τη φιλοξενία στην Premiera και ζήτησε ένα δυνατό χειροκρότημα, που δεν είναι μαζί μας, όπως είπε, τον Θόδωρο Αναστασόπουλο.

Εντύπωση έκανε και όσα είπε περί αποτυχημένης περσινής χρονιάς: «Για μένα τελείωσε μία αποτυχημένη χρονιά κατά τη γνώμη μου και το λέω με το θάρρος της γνώμης μου. Είχαμε τέσσερις ευκαιρίες να πάρουμε την κατηγορία στα ίσια, δεν τα καταφέραμε και μετά μπήκαμε σ’ ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτειες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.