Φιλική ισοπαλία για Γ.Σ.Α. και Πύρασο στον Αλμυρό (φωτορεπορτάζ)

Ισόπαλοι 2-2 ήρθαν Γ.Σ.Α. και Πύρασος στο μεταξύ τους φιλικό που έγινε λόγω της αναβολής της πρεμιέρας στον Αλμυρό. Οι δύο προπονητές, Κώστας Ρέππος και Δημήτρης Φραγκούλης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικά σχήματα και παίκτες και σίγουρα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς σκορ και χωρίς μεγάλες φάσεις για γκολ, ενώ στην επανάληψη επιτεύχθηκαν και τα τέσσερα τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με …βολίδα του καλύτερου παίκτη τους στον αγώνα αυτό Θανάση Τσιότρα στο 47’, με τη μπάλα να σταματάει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κοντογεωργάκη και στο αριστερό γάμα του, για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Διαμαντένια στο 54’ μετά από ασίστ του Τσιότρα. Οι παίκτες του Κώστα Ρέππου κατάφεραν να μειώσουν με ασύλληπτο σουτ του Κουτσουράκη στο 80’ με βολέ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Σαματά, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπένος ανατράπηκε στην περιοχή από αντίπαλο, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χειλάς, αλλά έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαματά κι έτσι παρέμεινε το 1-2. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Χειλάς κέρδισε φάουλ πλάγια δεξιά, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος, βρίσκοντας στην «καρδιά» της άμυνας του Πυράσου τον Μιχόπουλο, ο οποίος σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι αρχικές ενδεκάδες και οι αλλαγές
Η αρχική ενδεκάδα για τον Γ.Σ.Α.: Κοντογεωργάκης, Οικονόμου, Λάμπος, Πλαβός, Μιχόπουλος, Ντόντα, Καρράς, Χριστοφορίδης, Κοντοβάς, Κλουκουτάρας, Αραπίτσας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μπένος, Κουτσουράκης, Μάνος, Χειλάς, Αράπης, Τετριμίδας, Μαυρογένης, Σιούτης, Κόκκαλης, Μπασαγιάννης.
Η ενδεκάδα για τον Πύρασο: Σαματάς, Διαμαντένιας, Δ. Τσάμης, Παπαδογιώργος, Μπούτλας, Τσιότρας, Ροτζέριο, Θεοδωρόπουλος, Μπουμπούκης, Ματζαβίνος, Φουρκιώτης. Αλλαγές πέρασαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι: Μπόλης, Χριστοδούλου, Τσούκης, Καραδήμας, Σφέτσας, Ζητούδης και Νώντας.

Ο Κουτσουράκης κάνει το δυνατό σουτ στο 80′ για να μειώσει ο Γ.Σ.Α. σε 1-2
Η μπάλα τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαματά στην εκτέλεση πέναλτι του Χειλά στο 84′
Ο Μιχόπουλος με κεφαλιά διαμορφώνει στην τελευταία φάση του αγώνα το 2-2
Ο Διαμαντένιας μετά από ασίστ του Τσιότρα κάνει το 0-2 στο 54′ με πλασέ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.