Φινάλε το 2019 με δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έδωσαν βαθμολογικές ανάσες στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αν και το ερχόμενο παιχνίδι στο φινάλε του 2019 είναι από τα πλέον δύσκολα που καλείται να δώσει το σύνολο των «ερυθρόλευκων». Την ερχόμενη Κυριακή δοκιμάζεται στην έδρα του ισχυρού Αιόλου Τρικάλων, αλλά το άγχος δεν είναι σίγουρα στην πλευρά των παικτών του Γιώργου Βλιώρα.
Οι τελευταίοι βαθμοί λοιπόν έδωσαν σίγουρα και καλύτερη ψυχολογία στους παίκτες ενόψει της συνέχειας, με την αναμέτρηση της Κυριακής να βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η προετοιμασία ήδη ξεκίνησε από την Τρίτη, με την Τετάρτη να περιλαμβάνει φιλικό με τον ΓΣ Αλμυρού, ώστε να ξεκουράζονται κάποιοι παίκτες από τη ρουτίνα της προπόνησης και να έχουν να κάνουν με αγωνιστικές συνθήκες και όσοι δεν παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής στις επίσημες αναμετρήσεις.

«Για μας είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος απέναντι στον πληρέστερο αντίπαλο του πρωταθλήματος, πιο πλήρη ακόμη και από τη Νίκη Βόλου. Εμείς θα το αντιμετωπίσουμε θέλοντας να το κερδίσουμε όμως. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και ό,τι έρθει. Αν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι θα το πάμε μέχρι τέλους. Αν δεν μπορέσουμε όλα είναι εντός προγράμματος» δήλωσε στο «Μagnesiasports» o προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βλιώρας.

Όσον αφορά τις απουσίες, ο Καραμήτσος αναμένεται να είναι η μοναδική, καθώς ο παίκτης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και τουλάχιστον στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν χρησιμοποιήθηκε. Δεδομένου και του αντιπάλου, το πιθανότερο είναι να μην χρησιμοποιηθεί στα Τρίκαλα, ώστε από το νέο έτος να έχει αποθεραπευθεί πλήρως και να βοηθήσει με βάση τις πραγματικές δυνατότητές του την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.