«Φρεσκάρισμα» σε πρόσωπα στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης

Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης κ. Φάτση έγινε συνάντηση της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου και αποφασίστηκε αυτή να πλαισιωθεί από τον ίδιο ως υπεύθυνο επικοινωνίας (κάτι που προφανέστατα σημαίνει ότι οι επίσημες τοποθετήσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα θα γίνονται κυρίως από τον ίδιο) και οικονομικής εποπτείας, αλλά και από τους κ.κ. Βασίλη Βενέτη και Δημήτρη Καραγιάννη, που θα έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, έναν περισσότερο συμβουλευτικό ρόλο κι όχι ενεργό διοικητικό.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ω εξής:

«Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου στην παραλία του Βόλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά από κάλεσμα του προέδρου της Ερασιτεχνικής κ. Φάτση Στέργιου.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν το τμήμα και έγινε μία πρώτη ενημέρωση από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Τζήμα σε ό,τι αφορά κυρίως τα οικονομικά δεδομένα.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα ότι καταβλήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης τα οφειλόμενα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο, έτσι ώστε η ομάδα να είναι ήρεμη και προσηλωμένη στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής στο Κίτρος με την Πύδνα.

Μετά από τις παραιτήσεις μελών από τη Διοικούσα Επιτροπή ήταν επιβεβλημένη η αντικατάστασή τους για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Φάτσης Στέργιος πρότεινε την οικονομική διαχείριση του τμήματος να αναλάβει ο οικονομολόγος κ. Μιχάλης Δημήτρης, πρόταση η οποία και έγινε αποδεκτή ομόφωνα.

Ο κ. Μιχάλης θα ενημερωθεί τις επόμενες μέρες από τον κ. Τζήμα για τα οικονομικά του τμήματος, έτσι ώστε να ενημερώσει με τη σειρά του το ΔΣ της Ερασιτεχνικής.

Επίσης ο κ. Φάτσης πρότεινε ως υπεύθυνος επικοινωνίας και οικονομικής εποπτείας να είναι ο ίδιος, πρόταση που επίσης έγινε αποδεκτή ομόφωνα.

Έτσι λοιπόν η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος παραμένει ως έχει με τις παραπάνω προσθήκες.

Τη Διοικούσα Επιτροπή επίσης θα πλαισιώνουν και οι κ.κ. Βενέτης Βασίλης, καθώς και ο δικηγόρος κ. Καραγιάννης Δημήτρης.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί όλους τους Νικιώτες να είναι όλοι μαζί κοντά στην ομάδα για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.