Για το 3-0 και την άνοδο η Ανόρθωση, για την υπέρβαση η Αγριά

Σήμερα Σάββατο 20/4 στις 18.00 θα γίνει ο πρώτος τελικός των πλέι οφ ανόδου ανάμεσα σε Ανόρθωση και Αγριά στο ΕΑΚ Βόλου. Αν κερδίσει η Ανόρθωση, τότε κάνει το 3-0 στη σειρά και ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική.

«Ας απολαύσουμε έναν όμορφο αγώνα και τις προσπάθειες των αθλητών μας και με τη φωνή μας να τους σπρώξουμε σε μια μεγάλη σημαντική νίκη ανόδου. Ραντεβού στις 18.00 μ.μ, στο ΕΑΚ», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

Από πλευράς Αγριάς δηλώσεις έκαναν οι Βασίλης Ντάκης και Ευάγγελος Ευαγγελινός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Βασίλης Ντάκης: “Παίζουμε ένα ματς πρόκληση για εμάς, μιας και αντιμετωπίζουμε στον τελικό την αήττητη ομάδα της κατηγορίας. Είναι ένα παιχνίδι υψηλής δυσκολίας που απαιτεί συγκέντρωση και προσήλωση για 40 λεπτά.
Οι στόχοι της χρονιάς έχουν εκπληρωθεί και θα προσπαθήσουμε ομαδικά για την υπέρβαση.
Χωρίς άγχος θα παλέψουμε κόντρα στις πιθανότητες και στο αρνητικό σκορ της σειράς (2-0) ώστε να κυνηγήσουμε το διπλό”.
Ευάγγελος Ευαγγελινός: “Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με περισσότερη εμπειρία από εμάς, η οποία δεν έχει γνωρίσει ακόμη την ήττα και αυτό από μόνο του δείχνει την δυναμική της.
Οι προπονήσεις μας κύλησαν όπως θέλαμε, η ομάδα είναι συσπειρωμένη και έτοιμη για τον αγώνα του Σαββάτου.
Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητικού επιτελείου.
Είναι ένα ματς που γνωρίζουμε τη δυσκολία του και θα προσπαθήσουμε χωρίς άγχος να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα της νίκης”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.