Γιάννης Παπαδόπουλος: «Εχουμε μάχη, έχουμε πόλεμο με τον Θησέα»

Δήλωσε για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Παπαδόπουλος, σε δήλωσή του για το ματς με τον Θησέα την Κυριακή έκανε λόγο για μάχη, όπως κάθε Κυριακή, και πόλεμο, με την ποδοσφαιρική πάντα έννοια και με βάση ότι ο αντίπαλος της ομάδας του είναι μία πολύ καλή ομάδα, όπως είπε.

Συγκεκριμένα ανέφερε μιλώντας στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico (απομαγνητοφώνηση: magnesiasports): «Εχουμε την Κυριακή μάχη, έχουμε πόλεμο με τον Θησέα. Κάθε Κυριακή είναι μάχη. Ο Θησέας και εμείς, αν ήμασταν στον όμιλο της Γ’ Εθνικής, θα δίναμε ντέρμπι για τις πρώτες θέσεις. Ο Θησέας θα διεκδικήσει πρωτάθλημα. Το επίπεδο της Α’ ΕΠΣΘ είναι πολύ υψηλό. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το επίπεδο της Γ’ Εθνικής. Εχει έξι ομάδες που είναι πολύ καλές και αγωνιστικά και οικονομικά. Πέφτουν λεφτά. Παίζουμε την Κυριακή με τον Θησέα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό όλοι. Όλη η οικογένεια.

Στο ματς με τον Ριζόμυλο ήταν γιορτή. Επιστρέψαμε στο ΕΑΚ. Μου βγήκε η ψυχή να κερδίσουμε τον Αστέρα, καλή ομάδα είναι, αλλά το κάναμε ντέρμπι. Το καλό με την ομάδα είναι ότι δεν είναι ικανοποιημένη. Είχα σκοπό να καθίσω στον Βόλο μέχρι την περασμένη Τρίτη, αλλά κάθισα όλη τη βδομάδα, γιατί έπρεπε κάποια πράγματα να ειπωθούν και να γίνουν. Η ομάδα έχει στ’ αποδυτήρια προσωπικότητες, έχει πολλή ποιότητα και έχει ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Θησέα, ο οποίος έχει μία 11αδα-13αδα πολύ καλών παικτών και πολύ καλό προπονητή.

Ο Κώστας Οικονόμου είναι «σκυλί» και μπροστά έχει τον Βλάχο, που έχει το εύκολο γκολ. Για όλους τους παίκτες που έχουν την προσωπικότητα του Οικονόμου και του Βλάχου η πόρτα του Ολυμπιακού είναι ανοικτή. Εμείς πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι, ρομαντικοί, δυναμικοί και με παλμό, φωνή και ψυχή. Να κάνουμε κατάθεση ψυχής από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοποθέτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου για τις ατέλειες του ΕΑΚ, όπως με τους πάγκους ή με τις βάσεις από τις καρέκλες που ξηλώθηκαν και εγκυμονούν τραυματισμούς: «Βάζεις προτεραιότητες. Πρώτα στελεχώνεις την ομάδα. Παίρνουμε έναν προπονητή, που είναι από τους καλύτερους όχι στη Μαγνησία, αλλά στη Θεσσαλία, αλλά και πολύ καλό παιδί. «Τρώει σφαίρα» για την ομάδα. Προσωπικότητα. Υποσχεθήκαμε ότι θα κάνουμε μία ομάδα Γ’ Εθνικής και το κάναμε πράξη. Πλέον οι παίκτες τους θέλουν από μόνοι τους να έρχονται στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει σύμβαση με τον Δήμο, ώστε να μας παραχωρηθεί το ΕΑΚ. Εφόσον χρειαστεί να υπάρξει κάποια επαφή με τον Δήμο, θα γίνει. Οι δημόσιες σχέσεις του Ολυμπιακού Βόλου έχουν πάει σε ένα άλλο επίπεδο. Δεν έχουμε παράπονο από τον Δήμο. Εγώ βλέπω πιο μπροστά, εμένα μ’ ενδιαφέρει η ανακατασκευή του ΕΑΚ. Με νοιάζει να ξεκινήσουμε από τη Θύρα 1 και να βάλουμε ένα προστατευτικό, ώστε σιγά-σιγά να ξεκινήσουν οι εργασίες από τη Θύρα 1 και σιγά-σιγά να ξεκινήσει η ανακατασκευή του ΕΑΚ, ενώ θα παίζει η ομάδα εκεί. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι επιστρέψαμε στο ΕΑΚ.

Στο πρώτο επίσημο ματς στο ΕΑΚ, επειδή είμαστε Ελληνες, λέγαμε ότι έχει καρφιά στην κερκίδα. Εντάξει, ήταν το πρώτο επίσημο ματς στο ΕΑΚ. Ηρεμα. Όλα θα γίνουν. Θα γίνει ό,τι πρέπει να γίνει, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να παίζει στο ΕΑΚ με τις προϋποθέσεις που χρειάζονται. Είναι δουλειά της διοίκησης να κάνει τις επαφές της. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα. Θα γίνει και το ΕΑΚ. Θα γίνει ό,τι πρέπει, για να είναι καλά ο Ολυμπιακός. Όλα θα γίνουν προγραμματισμένα».

Για τις πολύ δυνατές μεταγραφές του Ολυμπιακού Βόλου: «Δεν υπάρχει περίπτωση στους ανθρώπους που με ψήφισαν στη Γενική Συνέλευση και στους οποίους έδωσα δημόσια μία υπόσχεση να μην  τηρήσω. Όταν λέμε δημόσια κάτι, γίνεται».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κάθε φίλαθλος τώρα που έχει η ομάδα ανάγκη, θα έχει να λέει ότι εγώ ήμουν στο τοπικό και είδα την ομάδα στα πιο δύσκολα. Η ομάδα και η φανέλα είναι η ίδια και στις πιο πάνω κατηγορίες. Στις πιο πάνω κατηγορίες θα είναι μάγκες.

Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε να αγαπήσουμε την ομάδα μας, είτε κερδίζει είτε χάνει. Στο γήπεδο πάμε από αγνό ρομαντισμό, είμαστε στην Α’ ΕΠΣΘ. Είμαι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.