Γλίτωσε τα χειρότερα από τη μανία της φωτιάς ο Ρήγας Φεραίος

Μικρή η ζημιά στο αθλητικό υλικό της ομάδας

Οι φλόγες σάρωσαν στο πέρασμά τους τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και αρκετές περιοχές μετράνε πλέον μεγάλες ανοιχτές πληγές. Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι διοικούντες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ρήγα Φεραίου, γλιτώνοντας όμως τελικά τα χειρότερα, παρά το ότι η φωτιά άγγιξε και τα αποδυτήρια του γηπέδου του Βελεστίνου.

«Οι ζημιές είναι μικρές τελικά. Είδαμε τη φωτιά να αγγίζει την πίσω πλευρά των αποδυτηρίων, όπου είχε δέντρα, αλλά τελικά δεν πέρασε μέσα στα αποδυτήρια. Εκεί είχαμε αρκετό ποδοσφαιρικό υλικό για την ομάδα, και ρούχα προπόνησης και άλλα εξαρτήματα και εξοπλισμό, αλλά οι ζημιές είναι μικρές σχετικά με αυτές που θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί» σημειώνει στο «Magnesiasports» ο πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου, Γιώργος Καρτσώνας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο αθλητικός εξοπλισμός μόλις πριν λόγο χρονικό διάστημα αγοράστηκε και παραλήφθηκε, και η ζημιά που θα μπορούσε να έχει πάθει θα ήταν τεράστια αν οι φλόγες σάρωναν και το εσωτερικό των αποδυτηρίων. «Πραγματικά γλιτώσαμε τα χειρότερα» σημειώνει, με τον Γιώργο Καρτσώνα από την πλευρά του, όπως και άλλα μέλη του Ρήγα Φεραίου να ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες τα προηγούμενα 24ωρα για να σώσουν το Βελεστίνο, όντας στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου.

Την ίδια στιγμή, τα μέλη του Ρήγα Φεραίου είχαν μεταφέρει αθλητικό υλικό και στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών, στο αθλητικό κέντρο της περιοχής που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος ο Ολυμπιακός Βόλου και πλέον θα διαχειρίζεται ο σύλλογος του Βελεστίνου. Εκεί ωστόσο δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, παρά το ότι η μανία της φωτιάς σάρωσε την περιοχή, οπότε το υλικό παρέμεινε άθικτο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.