Η φωτοβολίδα με τον Ολυμπιακό Β. κόστισε 1.333 ευρώ στη Νίκη

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.333 ευρώ τιμωρήθηκε η Νίκη Βόλου από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για ρίψη φωτοβολίδας στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου στο “Παντελής Μαγουλάς”.

Συγκεκριμένα, στο φύλλο αγώνος είχε αναγραφεί η παρατήρηση του διαιτητή: «…Στο 16′ του αγώνα έκανα 1′ προσωρινή διακοπή, διότι πετάχτηκε από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, οι οποίοι έφεραν διακριτικά αυτής, ένα (1) καπνογόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Αφού έγιναν οι κατάλληλες συστάσεις από τα μεγάφωνα του σταδίου, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά…».

Να σημειωθεί ότι στους κυανόλευκους επιβλήθηκε η ελάχιστη προβλεπόμενη ποινή βάσει του παραπτώματος, καθώς δεν ήταν υπότροποι κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Αν και στη Νίκη Βόλου δίνεται η δυνατότητα να κάνει έφεση εντός πέντε ημερών, η διοίκηση θα σκεφθεί αν το πράξει, γιατί θεωρείται ότι η ποινή πολύ δύσκολα θα μειωθεί.

Αναλυτικά η απόφαση 277/22.12.2016 της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.: «ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντος του εγκαλουμένου σωματείου… ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο πειθαρχικά ελεγκτέο… ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο σωματείο με την επωνυμία «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» χρηματική ποινή ύψους χιλίων τριακοσίων τριάντα τριών (1.333,00) ευρώ. ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό της στην Αθήνα την 22η Δεκεμβρίου 2016».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.