Η Λαμία αποχαιρέτησε Μπεχαράνο- Γκαραβέλη

«Τίτλοι τέλους» έπεσαν σήμερα (2/07) στη συνεργασία της Λαμίας με τον Ντάνι Μπεχαράνο.  Έπειτα από μία τετραετία, ο Βολιβιανός μέσος αποχαιρέτησε το «Αθανάσιος Διάκος», καθώς η Κύπρος και η Νέα Σαλαμίνα αποτελούν τη νέα επαγγελματική στέγη του πρώην άσου των Μπολιβάρ, Παναιτωλικού και Οριέντε Πετρολέρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου από τη Φθιώτιδα: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 μετά την λήξη του συμβολαίου και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 29χρονο διεθνή αμυντικό μέσο, Ντάνι Μπεχαράνο, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει θερμά για την μέχρι σήμερα συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Ντάνι έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Ιανουάριο του 2019 και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του είχε συμπληρώσει 132 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 9 γκολ και 4 ασίστ.

Όλα αυτά τα χρόνια βοήθησε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και η συμβολή του στις επιτυχίες της είναι αδιαμφισβήτητη!».

Τέλος και ο Γκαραβέλης

Μετά τον Ντάνι Μπεχαράνο, η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον πορτιέρε Θανάση Γκαραβέλη, ο οποίος αποχωρεί μετά από δύο χρόνια στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την λήξη του συμβολαίου και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 30χρονο τερματοφύλακα, Θανάση Γκαραβέλη, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία και τη συμβολή του στην παραμονή της ομάδας στη Stoiximan Super League 1 και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Θανάσης εντάχθηκε στη Λαμία τον Ιούλιο του 2021 και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του είχε συμπληρώσει 32 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις βοηθώντας από την πλευρά του την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.