Η μπασκετική Νίκη αναζητά την ανάκαμψη…

Στα Ιωάννινα δοκιμάζονται οι «κυανόλευκοι»

0/4 μετράει τις τελευταίες αγωνιστικές η Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής και στον 3ο όμιλο, ωστόσο χρόνος δεν υπήρχε για περαιτέρω σκέψεις, μιας και στο προσκήνιο έρχεται ο αυριανός αγώνας για την 11η αγωνιστική, με αντίπαλο τον φιλόδοξο ΑΓΣ Ιωαννίνων, ενώ οι «κυανόλευκοι» καλούνται να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα…

Δεν μιλιόταν κυριολεκτικά ο εκ των προπονητών της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Μαύρος, μετά το τέλος του αγώνα με τους Ίκαρους Τρικάλων, όπου ήρθε για την ομάδα του η τέταρτη συνεχόμενη ήττα. Μία ήττα που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν οι παίκτες του ήταν λίγο πιο προσεκτικοί σε κάποια σημεία και έκαναν καλύτερη διαχείριση του αγώνα. Ωστόσο αρκετοί από τους παίκτες της Νίκης είναι ακόμη άπειροι, σε αντίθεση με τους παίκτες των Ικάρων που έχουν αρκετή εμπειρία από τα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών…

Το είπε άλλωστε και ο Ανδρέας Μαύρος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με το τρικαλινό σύνολο. «Η απειρία έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αλλά καλούμαστε να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας στα Ιωάννινα και πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί. Καλούμαστε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει στην έδρα του πολύ καλά αποτελέσματα» ήταν το σχόλιο του Ανδρέα Μαύρου.

Σε σχετικό ερώτημα του «Magnesiasports» πάντως για το τι φταίει και η Νίκη δεν κατάφερε να αποφύγει το 4ο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα, ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στη διαφορετικότητα του κάθε αγώνα αλλά και πάλι στην απειρία κάποιων παικτών του. «Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Αν πάμε στη λογική των αγώνων που χάσαμε, θεωρώ ότι η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου μας αποπροσανατόλισε λιγάκι, με τον Έσπερο Λαμίας χάσαμε για έναν πόντο, και μετά είχαμε δύο παιχνίδια με πρωτοπόρους. Είναι δύσκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση γιατί υπάρχει πολύ νέο αίμα. Το παιχνίδι κρίθηκε ίσως από την απειρία, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΑΓΣΙ, δεδομένη είναι η απουσία του αρχηγού της ομάδας, Σάκη Κουτίνα, με τα εγκαύματα στην πλάτη του μετά το ατύχημα που είχε να υποχωρούν αλλά να μην είναι ο παίκτης σε θέση ν’ αγωνιστεί ακόμη.  Από την άλλη ο Νίκολης επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι στη διάθεση των Γιώργου Κοσμάτου και Ανδρέα Μαύρου για την αυριανή αναμέτρηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.